Αθλητισμός

Γιάννης Δανδάλης: «Στόχος μας ένας πιο ισχυρός Ερασιτέχνης ΟΦΗ»

Δηλώσεις ενόψει τον εκλογών...

 Ο Γιάννης Δανδάλης, θα διεκδικήσει την προσεχή Δευτέρα (16/5, 4μμ) την επανεκλογή του, στην θέση του προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, μέσα από τις αρχαιρεσίες, που θα γίνουν στην αίθουσα Παπακαλιάτη (πίσω από τη θύρα 1).

Όπως τονίζει ο Γιάννης Δανδάλης: «Καλώ όλα τα μέλη του ΟΦΗ, τόσο τα παλιά, όσο και τα νέα, μέσα από την προσπάθεια που έχουμε κάνει τον τελευταίο χρόνο, με εγγραφές νέων μελών, που ήταν ένα αίτημα πολλών χρόνων, να έρθουν στην Γενική Συνέλευση, που είναι η κορυφαία διαδικασία για το σύλλογο μας και να ψηφίσουν εκείνους που θεωρούν καλύτερους".

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αναφέρθηκε και στις επαφές που έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα.

Όπως τονίζει «Στόχος μας είναι ένας Ερασιτέχνης ΟΦΗ πιο δυνατός, όπως απαιτούν οι περιστάσεις και η δύσκολη εποχή που όλοι διανύουμε στα οικονομικά. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, μέσα από ένα Διοικητικό Συμβούλιο, που θέλουμε να έχει εμπειρία, αλλά και νέους ανθρώπους".

Ο Γιάννης Δανδάλης ευχαρίστησε τους συνεργάτες, που είχε στην προηγούμενη διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Όπως ανέφερε «Τους ευχαριστώ όλους. Οι καλές στιγμές, ήταν περισσότερες από τις κακές. Όσοι δεν είναι στο νέο συμβούλιο, θα συνεχίσουν να προσφέρουν από τα πόστα τους, στα τμήματα τους, ως έφοροι. Η σοβαρή δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα του ΟΦΗ, θα συνεχίσει να γίνεται».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια