Έτοιμες να... κοιτάξουν τον ΠΑΟΚ στα μάτια τα κορίτσια του Εργοτέλη!

Αθλητισμός
Έτοιμες να... κοιτάξουν τον ΠΑΟΚ στα μάτια τα κορίτσια του Εργοτέλη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπουδαίο παιχνίδι δίνουν τα κορίτσια του Εργοτέλη την ερχόμενη Κυριακή (13:00) στο Μαρτινέγκο που υποδέχονται τον ΠΑΟΚ στην 2η αγωνιστική των play off. Γιάννα Δούκα και Πόπη Κωνσταντοπούλου μιλάνε στο neakriti.gr για το παιχνίδι.

Τα κορίτσια του Εργοτέλη φέτος έχουν πάρει φόρα και πλέον διεκδικούν τον τίτλο στην Α’  Εθνική Γυναικών καθώς βρίσκονται στα play off και την Κυριακή (13:00) δίνουν ένα σημαντικό παιχνίδι εντός έδρας με την ομάδα του ΠΑΟΚ και θέλουν την νίκη για να κάνουν ακόμα ένα βήμα για τον τίτλο.

Οι «κιτρινόμαυρες» προέρχονται από το νικηφόρο ξεκίνημα τους στην Λάρισα (0-1) κόντρα στην τοπική ομάδα και πλέον περιμένουν την ερχόμενη Κυριακή τον «δικέφαλο του Βορρά» για να κάνουν το 2 στα 2.

Στο neakriti.gr, μίλησε η προπονήτρια της ομάδας, Γιάννα Δούκα αλλά και η παίκτρια και πρώτη σκόρερ του Εργοτέλη, Πόπη Κωνσταντοπούλου.

Η προπονήτρια του Εργοτέλη, Γιάννα Δούκα, είπε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι ένα ματς πρόκλησης για εμάς. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα η οποία κατακτάει τα τελευταία 12 χρονιά το πρωτάθλημα και εκπροσωπεί την χώρα μας στην Ευρώπη. Άρα για εμάς είναι ένα παιχνίδι πρόκληση. Σεβόμαστε την αντίπαλη ομάδα αλλά δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Θα την κοιτάξουμε στα μάτια. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και πιστεύω θα πάρουμε ότι μας αξίζει».

Για τους στόχους που είχαν θέσει από την αρχή της σεζόν: « Για εμάς φέτος είναι μια πάρα πολύ καλό σεζόν. Από το τέλος της περυσινής σεζόν καθίσαμε με τον πρόεδρο και κάναμε το πλάνο μας για αυτή την σεζόν που διανύουμε τώρα. Δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά τόσο εγώ όσο και οι παίκτριες και στόχο μας ήταν να φτάσουμε στο Final Four εφόσον το καταφέραμε αυτό είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Για αυτό τον λόγο παίζουμε χωρίς άγχος και αν είναι να έρθει το κάτι παραπάνω ας έρθει».

  Τέλος, για το ποια ομάδα θεωρεί φαβορί η ίδια είπε: «Όπως είπα η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι εκείνη που κατακτάει συνεχόμενα το πρωτάθλημα αλλά για εμένα δεν υπάρχουν φαβορί. Ο καλύτερος ας πάρει το πρωτάθλημα και στο τέλος της σεζόν θα κάνουμε τον απολογισμό μας.»

Η πρώτη σκόρε της ομάδας Πόπη Κωνσταντοπούλου δήλωσε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι όπως όλα τα παιχνίδια των μπαράζ. Η ομάδα μας προετοιμάζεται καθημερινά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

Για τον στόχο της ομάδας από την αρχή της σεζόν: «Πετύχαμε τον στόχο μας ο οποίος ήτανε η είσοδος στα μπαράζ. Τώρα κυνηγάμε το κάτι παραπάνω και κοιτάμε το  κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.»

Τέλος για τον ποιον θεωρεί φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η αθλήτρια τόνισε ότι: «Το κάθε παιχνίδι είναι ένας τελικός και δεν θεωρώ ότι υπάρχουν φαβορί.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News