Αύριο η πρεμιέρα της Μηλάκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο στον Καναδά!

Αθλητισμός
Αύριο η πρεμιέρα της Μηλάκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο στον Καναδά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο 2ο κατά σειρά Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδηλασίας Πίστας (Nations Cup) θα αγωνιστεί το τριήμερο 13-15 Μαΐου η πρωταθλήτρια του ΠΑΣ Άτλα Ρεθύμνου, Αργυρώ Μηλάκη, η οποία βρίσκεται στον Καναδά μαζί με τον προπονητή των επιτυχιών, Γιώργο Βαρβεράκη.

Έπειτα από την επιτυχημένη παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Γλασκώβης, η Ελληνίδα ποδηλάτισσα είναι πανέτοιμη για την 2η κατά σειρά Παγκόσμια διοργάνωση, η οποία διεξάγεται στο ποδηλατοδρόμιο της πόλης Μίλτον στο Νότιο Οντάριο του Καναδά. Η πρωταθλήτρια του Συλλόγου μας θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας, φορώντας το εθνόσημο στο στήθος και ξεκινώντας τη δράση από αύριο (έως και την Κυριακή 15 Μαΐου), όπου θα συμμετάσχει σε Σκρατς και Όμνιουμ. Στόχος είναι η συμμετοχή στον τελικό και η καθιέρωση στις 24 κορυφαίες του κόσμου, ώστε να κάνει πράξη το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Γ. ΒΑΡΒΕΡΑΚΗΣ: «Θα αγωνιστούμε για το καλύτερο»

Για τη νέα παγκόσμια αποστολή της αθλήτριας του μίλησε ο προπονητής, Γιώργος Βαρβεράκης, ο οποίος σημείωσε: «Στο Milton του Καναδά, λοιπόν, για το δεύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο πίστας, όπου η πρωταθλήτρια μας θα αγωνιστεί το επόμενο τριήμερο σε Σκρατς και Όμνιουμ.

Μετά την επιτυχημένη παρουσία στο Βέλγιο και τη Γλασκώβη, τώρα θέλουμε να διεκδικήσουμε πάλι μια θέση στον τελικό και να καθιερωθούμε με αυτό τον τρόπο στις κορυφαίες 24 του κόσμου!

Οι συμμετοχές είναι και πάλι πάρα πολλές με 400 αθλητές-τριες από 46 χώρες να δίνουν το “παρών” μεταξύ των οποίων και όλοι οι Ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές. Η αποστολή μας θα είναι και πάλι πολύ δύσκολη, όμως έχουμε δουλέψει σκληρά γι’ αυτό και θα αγωνιστούμε για το καλύτερο. Άλλωστε, η πρόκριση περνάει από αυτούς τους αγώνες και γι’ αυτό είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελληνική ομοσπονδία ποδηλασίας που στηρίζει τις προσπάθειες μας και φυσικά σε όλους τους ανθρώπους που είναι κοντά μας, με πρώτο από όλους τον πρόεδρο του Άτλα κ. Ταταράκη Μιχάλη που ξεκινήσαμε την πορεία γι’ αυτό το όνειρο… μια όμορφη πορεία για ένα Ολυμπιακό όνειρο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News