ΟΦΗ: Περισσότερα από 200 παιδιά στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου

Αθλητισμός
ΟΦΗ: Περισσότερα από 200 παιδιά στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάνω απο 220 ενεργά παιδιά, μετράει η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, η οποία λειτουργεί στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Calcetto στην Αμμουδάρα, γεγονός που έχει σκορπίσει ικανοποίηση στα στελέχη της ομάδας.

Ο επικεφαλής της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Νίκος Τσαμπουράκης, στην καθιερωμένη ενημέρωση, που είχε απο τους προπονητές, μοίρασε συγχαρητήρια, για τη δουλειά που γίνεται.

"Εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο. Συνεχίζουμε τη δουλειά με στόχο, να βγάλουμε παιδιά που θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα, του ΟΦΗ μας" ανέφερε ο Νίκος Τσαμπουράκης, στους προπονητές, ενώ ενημερώθηκε για όλα τα τρέχοντα θέματα, που απασχολούν την ακαδημία ποδοσφαίρου.

Στην φωτογραφία, ο Νίκος Τσαμπουράκης,στο δείπνο εργασίας που παρέθεσε στους προπονητές της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, κάτι που γίνεται μια φορά το μήνα.

Στο μεταξύ, οι ενδιαφερόμενοι για τις εγγραφές μπορούν να επικοινωνούν με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Ισαύρων 93, πίσω απο τη Θύρα 1, απο τις 9 το πρωί, μέχρι τις 8.30 το βράδυ), στο τηλέφωνο 2810-311525 και στο e-mail [email protected].

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News