Έγιναν οι τελικοί στα σχολικά πρωταθλήματα Κρήτης

Αθλητισμός
Έγιναν οι τελικοί στα σχολικά πρωταθλήματα Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βγήκαν οι πρωταθλητές σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ...

Πραγματοποιήθηκαν χθες οι τελικοί αγώνες στα ομαδικά πρωταθλήματα ΓΕΛ-ΕΠΑΛ και αναδείχθηκαν οι πρωταθλητές Κρήτης που θα συνεχίσουν στην Πανελλήνια φάση των αγώνων, διεκδικώντας την διάκριση που θα τους δώσει και μπόνους για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας.

Στην Γ΄ Φαση των πρωταθλημάτων σε μπάσκετ, βόλεϊ και ποδόσφαιρο προχωρούν αντίστοιχα στα Αγόρια : 2ο ΓΕΛ Ηρακλείου, 2ο ΓΕΛ Ρεθύμνου και 1ο ΕΠΑΛ Ρεθύμνου και στα κορίτσια: 1ο ΓΕΛ Ρεθύμνου, 2ο ΓΕΛ Ηρακλείου και 1ο ΕΠΑΛ Χανίων.

Αναλυτικά στο μπάσκετ, που έγινε στο κλειστό της Αλικαρνασσού είχαμε στα κορίτσια: ΓΕΛ Αλικαρνασσού- 1ο ΓΕΛ Ρεθύμνου 31-48 (16-21 ημίχρονο) και στα αγόρια 2ο ΓΕΛ Ηρακλείου ΓΕΛ Ακρωτηρίου Χανίων 59-43 (26-14 ημ).

Στο βόλεϊ, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του Λίντο είχαμε στα κορίτσια: 2ο ΓΕΛ Ηρακλείου- ΓΕΛ Ακρωτηρίου Χανίων 2-1 σετ (25-19 17-25 15-11) και στα αγόρια 2ο ΓΕΛ Ηρακλείου- 2ο ΓΕΛ Ρεθύμνου 0-2 σετ (23-25, 20-25).

Στο ποδόσφαιρο, στο γήπεδο του Lido Soccer, στα αγόρια το ΕΠΑΛ Ρεθύμνου κέρδισε στον τελικό το ΓΕΛ Γαζίου με 2-1. Η ομάδα του Ρεθύμνου προηγήθηκε με τον Πρρότσκα στο 8ο λεπτό ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ζαχαριουδάκης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ισοφάρισε για την ομάδα του Γαζίου. Κόντρα στη ροή του αγώνα το ΕΠΑΛ Ρεθύμνου προηγήθηκε με κεφαλιά του Φραχόλλι. Στο τέλος το Λύκειο του Γαζίου είχε και δοκάρι με τον Ζαχαριουδάκη.

Στα κορίτσια το 1ο ΕΠΑΛ Χανίων επιβλήθηκε 0-5 του 5ου ΓΕΛ Ηρακλείου.

Τους αγώνες βόλεϊ που έγιναν στο Κλειστό του Λίντο , τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου κ. Καραγιαννίδης Ιωάννης , ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ενώ έκανε και την απονομή των βραβείων στην Πετοσφαίριση αγοριών καθώς και ο Υπεύθυνος ΦΑΣΧΑ ΔΔΕ Ρεθύμνου κ. Κουρμούλης Ανδρέας, η εκπ/κος ΠΕ11 στη ΦΑΣΧΑ ΔΔΕ Ρεθύμνου κ Μαρία Παλάση και ο Ομοσπονδιακός προπονητής Βόλεϊ Κρήτης κ. Νικητάκης Νικήτας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News