Ξεκίνημα με το δεξί για τον ΑΟΤ

Αθλητισμός
Ξεκίνημα με το δεξί για τον ΑΟΤ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επικράτησε με 0-1 της Νίκης Σητείας...

Με το δεξί μπήκε ο ΑΟΤ στις υποχρεώσεις του για τα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική, αφού επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Νίκης Σητείας. 

Το Τυμπάκι έκανε την πρώτη του καλή στιγμή στο 16ο λεπτό όταν ο Κουρουθιανάκης εκτέλεσε πλάγιο και ο Μεταξάκης με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Η Νίκη Σητείας έχασε καλή στιγμή στο 21ο λεπτό, όταν μετά από φάουλ του Παπαδόπουλου, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Δημαράκη.

Στο 28ο λεπτό η ομάδα του Μιχάλη Κουτεντάκη κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Καρταλιανάκης έκανε ότι ήθελε την άμυνα της Νίκης Σητείας βγήκε σε πλάγια θέση, πάσαρε στον Παπαδάκη και ο τελευταίος με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 0-1 βάζοντας σε θέση οδηγού την ομάδα της Μεσσαράς.

Από εκεί και μετά το παιχνίδι δεν είχε κάποια αξιόλογη φάση με τον ΑΟΤ να ελέγχει το υπέρ του αποτέλεσμα και να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το 0-1 κρατώντας ένα σπουδαίο «διπλό».

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νίκη Σητείας μπήκε ορεξάτη στο παιχνίδι παίρνοντας την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρία στην εστία του Δημαράκη.

Αντιθέτως ο ΑΟΤ που είχε στόχο να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση, απείλησε αρχικά με τον Μεταξάκη, όμως το σουτ του κατέληξε άουτ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Παπαδάκης έπιασε δυνατό σουτ από κοντά όμως ο Βασιλειάδης ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε.

Μπορεί οι γηπεδούχοι να είχαν την πίεση για το γκολ, όμως ο ΑΟΤ ήταν αυτός που είχε τις κλασσικές ευκαιρίες για να «κλειδώσει» το ματς με τους Ζαφείρη και Μεταξάκη κατά κύριο λόγο, ωστόσο το 0-1 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Ο ΑΟΤ κατάφερε να ξεκινήσει ονειρικά τους αγώνες μπαράζ και έδειξε με το… καλημέρα ότι θα πουλήσει ακριβά το «τομάρι» της για μια θέση που οδηγούν στην Γ’ Εθνική.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νίκη Σητείας: Βασιλειάδης, Τοψιδέλης(78′ Δρικάκης), Κουρίνος, Σπυριδάκης, Γιαννικάκης, Πετάσης, Ντιαλλό(46′ Κουνελάκης), Παπαδόπουλος, Δεμερτζής(60′ Μπαρμπόσα), Γιακουμάκης(63 Γαρεφαλάκης). Χρυσοφάκης.

ΑΟΤ: Δημαράκης, Γιαννακάκης, Κουρουθιανάκης, Δουλγεράκης, Τριάντης, Βρεττός, Μεταξάκης, Παπαδάκης(81′ Γεράκιος), Παπανδρέου(59′ Ζαφείρης), Φραγκιαδουλάκης, Καρταλιανάκης(60′ Τσακάνι).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News