ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης Live

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης Live

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταίος εντός έδρας αγώνας για τους Κρητικούς την εφετινή σεζόν

Ο «κύκλος» των αγώνων στο «Γεντί Κουλέ» κλείνει για τον ΟΦΗ, που αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης για την 6η και προτελευταία αγωνιστική των play out.

Η πρώτη εντός έδρας νίκη είναι ο στόχος των Κρητικών μετά τα τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα στο… σπίτι τους, ενώ ταυτόχρονα θέλουν την πρώτη θέση στην ειδική βαθμολογία των play out.

Χωρίς εκπλήξεις η 11αδα από το Νίκο Νιόπλια, που για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής επιλέγει τον Καμάου αντί του τραυματία Λάμπρου.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Στάικος (59' Ντε Γκούζμαν), Νέιρα (71' Κοροβέσης), Καμάου (59' Μπουζούκης), Τσιλιανίδης (59' Τοράλ), Λουίζ Φελίπε (83' Ντουρμισάι).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρσία (78' Καρμόνα), Ατιένζα, Χριστόπουλος, Αλβάρες, Κανελλόπουλος (57' Ιγκλέσιας), Μουνάφο (89' Σάνταφε), Ριέρα (78' Καπίγια), Σίτο (89' Μιχόπουλος), Σονί, Μπαράλες.

Παρακολουθείστε την εξέλιξη του αγώνα από το neakriti.gr

1' Ξεκίνησε το παιχνίδι με τον Μπαράλες στην πρώτη σέντρα από πλευράς φιλοξενούμενων.

7'  Το πρώτο σουτ του αγώνα από τον Καμάου μέσα από την περιοχή, η μπάλα κοντράρει στον Χριστόπουλο και "φεύγει" κόρνερ. 

17' Ο Αλβάρες θα σουτάρει από διαγώνια θέση αριστερά μέσα στην μεγάλη περιοχή, βάζει την κόντρα ο Μαρινάκης και παραχωρεί κόρνερ. 

19' Ο Νέιρα "στρώνει" τη μπάλα στον ελεύθερο χώρο στα όρια της μεγάλης περιοχής για τον Μεγιάδο, όμως το σουτ του τελευταίου με το αριστερό πόδι είναι πολύ άστοχο. 

30' Η πρώτη κλασσική ευκαιρία του αγώνα μέχρι τώρα είναι για τον Αστέρα. Ο Μουνάφο πέρασε κάθετα τη μπάλα στην μεγάλη περιοχή για τον Ριέρα, αυτός απέφυγε τον Βούρο και πλάσαρε, όμως ο Επασί απέκρουσε σωτήρια. 

34' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ τώρα. Ο Καμάου γυρίζει τη μπάλα από δεξιά, σουτ στην κίνηση από τον Λουίζ Φελίπε αποκρούει ο Παπαδόπουλος, νέο σουτ από τον Νέιρα, μπλοκάρει σταθερά ο γκολκίπερ του Αστέρα.

38' Κίτρινη κάρτα στον Κανελλόπουλο. 

41' Διπλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Σέντρα του Σίτο από αριστερά, πρώτη κεφαλιά από τον Μπαράλες, πλασέ του Ριέρα από πολύ κοντά και επέμβαση σωτήρια από τον Επασί, κεφαλιά σε δεύτερο χρόνο από τον μεσοεπιθετικό του Αστέρα, μπλοκάρει σταθερά ο γκολκίπερ του ΟΦΗ. 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου, 0-0 το αποτέλεσμα. Μετά το 25ο λεπτό ανέβασαν "στροφές" οι δύο ομάδες και προσπάθησαν για το γκολ. Δύο καίριες επεμβάσεις ο Επασί για τον ΟΦΗ, ενώ ο Λουίζ Φελίπε είχε την κλασσική ευκαιρία απέναντι από τον Παπαδόπουλο. 

46' Άρχισε το δεύτερο ημίχρονο, χωρίς αλλαγή για κάποια από τις δύο ομάδες. 

49' Κίτρινη κάρτα στον Μπαράλες για διαμαρτυρία. 

57' Ευκαιρία για τον Αστέρα. Ο Σονί πέρασε κάθετα την μπάλα για τον Ριέρα, που πλάσαρε άουτ μέσα από την περιοχή.

57' Αλλαγή για τους φιλοξενούμενους. Ο Ιγκλέσιας στη θέση του Κανελλόπουλου. 

59' Τρεις αλλαγές για τον ΟΦΗ. Ο Μπουζούκης στη θέση του Καμάου, Ντε Γκούζμαν αντί του Στάικου και ο Τοράλ αντικαθιστά τον Τσιλιανίδη. 

60' Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Μπουζούκης έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Λουίζ Φελίπε αφύλακτος στη μικρή περιοχή σούταρε με δύναμη άουτ!

65' Ωραίο φαλτσαριστό σουτ του Μπουζούκη από τα όρια της μεγάλης περιοχής, η μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. 

71' Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Ο Κοροβέσης στη θέση του Νέιρα. Από τα μεγάφωνα του "Γεντί Κουλέ" ανακοινώθηκε ότι αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι του Κοροβέση με τη φανέλα του ΟΦΗ, καθώς αποχαιρετά την ομάδα μετά από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας. Ο Γιαννούλης μάλιστα του δίνει το περιβραχιόνιο του αρχηγού. 

72' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 1-0: Φάση διαρκείας στα καρέ του Αστέρα, ο Παπαδόπουλος αποκρούει το σουτ του Τοράλ, δεύτερη προσπάθεια από τον Λουίζ Φελίπε στα σώματα, σουτάρει ξανά ο Βραζιλιάνος και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. 

75' Ευκαιρία για τον Σονί, που μπήκε στην περιοχή από δεξιά μετά από λάθος του Επασί, με το πλασέ του να φεύγει άουτ.

76' Σουτ από τον Τοράλ εκτός περιοχής, μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία ο Παπαδόπουλος. 

78' Δύο αλλαγές από τον Ράσταβατς. Καρμόνα στη θέση του Γκαρσία και Καπίγια αντί του Ριέρα.

83' Τελευταία αλλαγή από τον Νίκο Νιόπλια. Ο Ντουρμισάι στη θέση του Λουίζ Φελίπε. 

85' Σέντρα του Σονί από δεξιά, κεφαλιά του Μπαράλες θα περάσει άουτ. 

87' Ο Ντουρμισάι προσπάθησε να βάλει το γκολ του αγώνα με μακρινό σουτ, όμως η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από τα δοκάρια. 

89' Δύο τελευταία αλλαγές για τον Αστέρα. Ο Μιχόπουλος στη θέση του Σίτο και ο Σάνταφε αντί του Μουνάφο.

90' Ευκαιρία για τον Αστέρα. Ο Μπαράλες παίρνει την πρώτη κεφαλιά μετά την εκτέλεση φάουλ του Αλβάρεζ και ο Σονί αστοχεί από το ύψος του πέναλτι. 

Τέλος του αγώνα. Νίκη 1-0 για τον ΟΦΗ στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Τελευταίος αγώνας για το Νίκο Κοροβέση με τη φανέλα του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, φωτογραφίζεται με τους συμπαίκτες του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News