Κύπελλο Ελλάδας: Δεν αλλάζει μέρα ο τελικός σύμφωνα με την ΕΠΟ

Ποδόσφαιρο
Κύπελλο Ελλάδας: Δεν αλλάζει μέρα ο τελικός σύμφωνα με την ΕΠΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντίθετοι ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός στο ενδεχόμενο μετάθεσης κατά μία μέρα

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό θα γίνει κανονικά το Σάββατο 21 Μαΐου (στις 8 το βράδυ), καθώς η μέρα διεξαγωγής έχει «κλειδώσει» και παρά τα σενάρια δεν τίθεται θέμα αλλαγής.

Αυτή είναι η απόφαση των ανθρώπων της ΕΠΟ, που τόνιζαν χθες ότι το μεγάλο ραντεβού στο ΟΑΚΑ δεν πρόκειται να αλλάξει μέρα.

Το συνδρομητικό κανάλι που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα πρότεινε το ενδεχόμενο αλλαγής ημερομηνίας, καθώς την ίδια ημερομηνία είναι προγραμματισμένος ο τελικός της Euroleague, όπου μπορεί να βρεθεί ο Ολυμπιακός αν προκριθεί κόντρα στην Αναντολού Εφές.

Άλλωστε, πέρα από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αρνητικοί στο ενδεχόμενο αλλαγής ημερομηνίας ήταν και οι άνθρωποι των δύο φιναλίστ, γεγονός που έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να «κλειδώσει» ο τελικός για το Σάββατο 21 Μαΐου, στις 8 το βράδυ.

Από κει και πέρα, συνεχίζεται η συζήτηση για τον συνολικό αριθμό εισιτηρίων που θα έχει στη διάθεση του κάθε φιναλίστ.

Την ώρα που η αντιπρόταση της Αστυνομίας, όπως αυτή έγινε γνωστή στη συνάντηση της Πέμπτης (5/5) με τους ιθύνοντες της ΕΠΟ, είναι ο αγώνας να διεξαχθεί με μάξιμουμ 40.000 θεατές, εκ των οποίων τα 34.000 θα μοιραστούν στις δύο ομάδες και τα υπόλοιπα θα διατεθούν από την Ομοσπονδία, τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Παναθηναϊκός επιμένουν ότι είναι εφικτό να λάβουν τα επιπλέον 5.000 εισιτήρια που έχουν ζητήσει εξ αρχής (από 22.000 ο καθένας).

Είναι ένα αίτημα που θα στηρίξουν μέχρι την τελευταία στιγμή και συγκεκριμένη στη σύσκεψη που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News