Πόλο: Εκανε το 1-0 ο ΝΟΧ κόντρα στον Αρη

Αθλητισμός
Πόλο: Εκανε το 1-0 ο ΝΟΧ κόντρα στον Αρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νικηφόρα ξεπέρασε το εμπόδιο του Αρη ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES σε παιχνίδι που διεξήχθη την Πέμπτη το μεσημέρι στο κολυμβητήριο Χανίων, κερδίζοντας με σκορ 13-3.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της, κατακτώντας την πρώτη από τις δύο νίκες που χρειάζεται προκειμένου να εξασφαλίσει την υψηλότερη δυνατή θέση στο φετινό βαθμολογικό πίνακα της Α1.

Το παιχνίδι κρίθηκε από πολύ νωρίς, καθώς το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 6-0 για τους γηπεδούχους οι οποίοι παρουσίασαν επιθετική πολυφωνία, με τον Νίκο Μπατάκη να σκοράρει τρία γκολ, που ήταν και τα περισσότερα για λογαριασμό του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES.

Από την άλλη, σαν αντίπαλοι επέστρεψαν στο κολυμβητήριο Χανίων, παίζοντας απέναντι στην ομάδα που ανέδειξε το ταλέντο τους οι Μπιτσάκης, Παπαμανωλιουδάκης και Σολογάνης.

Το επόμενο παιχνίδι για τις δύο ομάδες ακολουθεί το Σάββατο 7 Μαΐου στις 12.30 το μεσημέρι στο Ποσειδώνιο της Θεσσαλονίκης.

ΝΟ Χανίων ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Μητράκης 1, Νικολαΐδης, Πολύζος, Αγιωργούσης 1, Μπατάκης 3, Βουλγαράκης 2, Χαριτάκης 1, Τοθ 2, Σπάχιτς 2, Μπέτο 1, Μαζοκοπάκης, Παπαδάκης, Κανδανολέων, Παππάς.

Αρης (Μανώλης Γούναρης): Τσακίρης, Μπιτσάκης, Βικάτος, Γιώρτσιος, Αλιαπούλιος, Νάνος 1, Ζίτνικ 1, Παυλίδης, Παπαμανωλιουδάκης, Σολογάνης, Κοστιουτσένκοφ 1, Σαλαμάνης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News