«Μοιρασιά» για Βόλο και Ατρόμητο (1-1)

Ποδόσφαιρο
«Μοιρασιά» για Βόλο και Ατρόμητο (1-1)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς νικητή το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Βόλος και Ατρόμητος με το σημερινό 1-1 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής για τα play out της Super League, βρήκε τις δύο ομάδες να έχουν ήδη πετύχει το στόχο της παραμονής, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται πλέον απελευθερωμένα.

Συνολικά καλύτερος στο πρώτο μέρος του αγώνα ήταν ο Βόλος, ο οποίος είχε μπει δυνατά και δημιουργούσε συνεχώς ευκαιρίες για να σκοράρει, με τη μεγαλύτερη να έρχεται στο 16’ όταν ο Μπαρτόλο έκανε ένα ωραίο σουτ, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Ο Ατρόμητος έπαιζε κυρίως στις αντεπιθέσεις και η ομάδα του Κώστα Μπράτσου πίεζε συνεχώς την εστία του Γιαννιώτη. Ωστόσο, οι Περιστεριώτες ήταν εκείνοι που βρήκαν το γκολ, όταν ο Κιβρακίδης έκανε μια βαθιά μπαλιά, ο Κουλούρης κέρδισε στη μονομαχία τον Άλχο και πλάσαρε κάτω από τα πόδια του Παπαδόπουλου κάνοντας το 1-0!

Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους δεν άλλαξε κάτι, με την ομάδα του Κρις Κόλμαν να πηγαίνει στα αποδυτήρια με προβάδισμα.

Δυνατά μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος, με τον Φαν Βέερτ στο 52’ να κάνει ένα πολύ ωραίο πλασέ ισοφαρίζοντας σε 1-1 μετά το μεγάλο λάθος του Καστεγιάνο. Στην συνέχεια το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τις δυο ομάδες να δημιουργούν φάσεις εκατέρωθεν.

Στο 66’ οι γηπεδούχοι είχαν μια μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα, όταν το διαγώνιο σουτ του Φαν Βέερτ πέρασε ξυστά από την εστία του Γιαννιώτη (ο οποίος φάνηκε στο ριπλέι να βρίσκει ελάχιστα την μπάλα). Στο 72’ ο Μπαρτόλο έκανε το γύρισμα, αλλά ο Ροσέρο δεν κατάφερε μέσα από τη μικρή περιοχή να νικήσει τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου πίεζε ασφυκτικά μέχρι το τέλος, με τον Σιέλη στο 80’ να παίρνει την κεφαλιά ύστερα από κόρνερ, με τον Γιαννιώτη να κάνει μια μεγάλη επέμβαση διώχνοντας με το πόδι.

Στο 89’ ο Κουλούρης έκανε ένα ωραίο πλασέ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στα σώματα. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με τις δυο ομάδες να φεύγουν με το 1-1 στις πλάτες τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News