Μηνάς Χαλκιαδάκης: «Νίκη-σωτηρίας με τον κόσμο μας»

Αθλητισμός
Μηνάς Χαλκιαδάκης: «Νίκη-σωτηρίας με τον κόσμο μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα παίζει… όλα για όλα ο Ηρόδοτος αύριο κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη καθώς με νίκη του «κλειδώνει» την παραμονή. Στο neakriti.gr μιλάει ο αρχηγός της ομάδας, Μήνας Χαλκιαδάκης

Η μεγαλύτερη «μάχη» του Ηροδότου δίνεται αύριο (14:45) στην Νέα Αλικαρνασσό όπου οι «κυανόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον Αστέρα Βλαχιώτη για την 34η και τελευταία αγωνιστική της Super League 2, με στόχο την νίκη της παραμονής.

Παιχνίδι τελικός είναι αύριο με τον Αστέρα Βλαχιώτη  για τους «κυανόλευκους» αλλά και για την ομάδα της Σπάρτης, καθώς παίζουν για την σωτηρία τους.

Και  μπορεί το ενδιαφέρον όλων να είναι στο παιχνίδι αυτό, ωστόσο τα.. μάτια τους θα είναι στραμμένα και στο ματς-κλειδί για την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού, αυτό  ανάμεσα στο Αιγάλεω και στον Διαγόρα, καθώς αν η ομάδα της Ρόδου  ηττηθεί, τότε είναι εκείνη που θα υποβιβαστεί και ο Ηρόδοτος με τον Αστέρα Βλαχιώτη θα παραμείνουν  στην κατηγορία.

Στο μυαλό όλων μπορεί να υπάρχει το συγκεκριμένο παιχνίδι, ωστόσο θέλουν μόνο την νίκη για να μπορέσουν με σιγουριά να εξασφαλίσουν την παραμονή τους. 

 Για το παιχνίδι αυτό  αλλά και για τον υπολογισμό της χρονιά μίλησε στο neakriti.gr ο αρχηγός της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού, Μηνάς Χαλκιαδάκης.

Για το τελευταίο παιχνίδι –τελικό με τον Αστέρα Βλαχιώτη: «Τελευταίο παιχνίδι σωστά. Περιμένουμε τον κόσμο να μας βοηθήσει ώστε να πανηγυρίσουμε μαζί στο τέλος. Πάμε για την νίκη δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο»

Τι θεωρείς ότι έφταιξε και φτάσατε σε αυτή την δύσκολη βαθμολογική  θέση;

«Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση γιατί έχουν γίνει πάρα πολλά πράγματα στο παρελθόν τα οποία σίγουρα αν δεν γινόντουσαν η ομάδα θα ήταν σε καλύτερη βαθμολογική θέση! Είπαμε ένας ακόμη τελικός έμεινε ώστε να σώσουμε την χρόνια.

Ποιος είναι ο δικός σου απολογισμός για όλη την χρονιά; «Ο απολογισμός θα γίνει την Κυριακή μετά το παιχνίδι! Ό,τι και να συμβεί εγώ προσωπικά είμαι περήφανος για την προσπάθεια που κάνανε όλα τα παιδιά από την αρχή της χρόνιας και εύχομαι να τελειώσει το παιχνίδι θετικά ώστε να είμαστε στο τέλος εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουμε και σε ένα πρωτάθλημα που κυριαρχεί η αβεβαιότητα να δείξουμε ότι τα καταφέραμε απέναντι σε πολύ δύσκολες συνθήκες.»

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Βασίλης Βούζας έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες για τον τελικό αυτό και στο μυαλό τους υπάρχει μόνο το «τρίποντο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News