ΟΦΗ-Παναιτωλικός Live

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ-Παναιτωλικός Live

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο «Γεντί Κουλέ» η αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική των play out

Επιστροφή στη δράση για τη Super League μετά τη διακοπή του Πάσχα και ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναιτωλικό για την 5η αγωνιστική των play out.

Μπορεί να μην υπάρχει ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο, όμως η ομάδα του Ηρακλείου θέλει να επιστρέψει στις νίκες, κατακτώντας ταυτόχρονα το πρώτο «τρίποντο» στο «Γεντί Κουλέ».

Άλλωστε, στόχος μέχρι το φινάλε είναι να συνδυαστούν καλό ποδόσφαιρο και αποτέλεσμα, ώστε οι «ασπρόμαυροι» να τερματίσουν πρώτοι στο μίνι πρωτάθλημα για τις θέσεις 7 ως 14.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Διαμαντής (69' Ουές), Βούρος, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Νέιρα, Μπουζούκης (58' Στάικος), Τσιλιανίδης (58' Γιαννούλης), Λάμπρου (40' λ.τ. Καμάου), Λουίζ Φελίπε.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης (70' λ.τ. Λούι), Κορνέλιους, Λάρσον, Περέιρα, Αντούνες, Φλόρες, Μεντόσα (33' λ.τ. Μπελεβώνης), Μόρσεϊ (70' Νταγκό), Ντουάρτε (87' Μπαρμπόσα), Βέργος (87' Καρέλης).

Παρακολουθείστε την εξέλιξη του αγώνα από το neakriti.gr

1' Ξεκίνησε το παιχνίδι στο ηλιόλουστο "Γεντί Κουλέ". 

3' Ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Εκτέλεση κόρνερ του Λάμπρου, κεφαλιά από τον Διαμαντή θα περάσει εκτός εστίας. 

9' Ξαφνικό διαγώνιο σουτ του Φελίπε από τα όρια της περιοχής, μπλοκάρει σταθερά ο Ανέστης.

16' Ευκαιρία και ακυρωθέν γκολ για τον ΟΦΗ. Ο Φελίπε σουτάρει ξανά με πολύ δύναμη, ο Ανέστης αποκρούει ενστικτωδώς, σε δεύτερο χρόνο ο Λάμπρου σκοράρει από την πάσα του Τσιλιανίδη, όμω υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ.

25' Κίτρινη κάρτα στον Μαρινάκη για διαμαρτυρία. 

27' Ο Μπαλογιάννης θα δει τώρα την κίτρινη κάρτα για τράβηγμα φανέλας στον Μεντόσα. 

30' Ωραία προωθημένη μπαλιά του Νέιρα για τον Φελίπε, ο Βραζιλιάνος κάνει το σουτ στην κίνηση, όμως η μπάλα χωρίς δύναμη θα καταλήξει στα χέρια του Ανέστη. 

32' Τελική για τον Βέργο μέσα από τη μεγάλη περιοχή, με το δυνατό σουτ που επιχείρησε να περνάει άουτ. 

32' Κίτρινη κάρτα στον Διαμαντή για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Μόρσεϊ.

33' Αναγκαστική αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Ο Μπελεβώνης στη θέση του Μεντόσα, που δε μπορεί να συνεχίσει λόγω τραυματισμού. 

40' Και από το Νίκο Νιόπλια αναγκαστική η πρώτη αλλαγή, αφού ο Λάμπρου δε μπορεί να συνεχίσει λόγω ενοχλήσεων, με τον Καμάου να τον αντικαθιστά. 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου, 0-0 το αποτέλεσμα. Χωρίς πολλές καλές ευκαιρίες μέχρι τώρα το παιχνίδι, αφού μετά το πρώτο τέταρτο ο ρυθμός έπεσε αρκετά. 

46' Ξεκίνησε η επανάληψη.

49' Ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Μπαλιά του Μπελεβώνη στην "πλάτη" της άμυνας, κεφαλιά-"ψαράκι" από τον Βέργο, η μπάλα περνάει παράλληλα με την εστία του Επασί, που μπλοκάρει σταθερά. 

52' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ 0-1: Αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους με τον Μόρσεϊ να "ανοίγει" το παιχνίδι για τον Βέργο, αυτός θα μπει στην περιοχή και με δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία κάνει το 0-1.

52' Κίτρινη κάρτα στον Μεγιάδο, για το μαρκάρισμα στον Μόρσεϊ στο ξεκίνημα της φάσης. 

58' Δύο αλλαγές για τον ΟΦΗ. Ο Στάικος στη θέση του Μπουζούκη και ο Γιαννούλης αντί του Τσιλιανίδη.

60' Κίτρινη κάρτα και για τον Καμάου. 

69' Νέα αλλαγή για τον ΟΦΗ. Στη θέση του Διαμαντή ο Ουές. 

70' Αναγκαστική αλλαγή για τους φιλοξενούμενους, ο Λούι στη θέση του Αποστολάκη που αντιμετωπίζει πρόβλημα, ενώ περνάει και ο Νταγκό αντί του Μόρσεϊ. 

71' Σουτάρει με δύναμη ο Μπαλογιάννης από διαγώνια θέση μέσα στην περιοχή, η μπάλα λίγο πάνω από την εστία. Ζητάνε κόρνερ οι παίκτες του ΟΦΗ, άουτ έδειξε ο Παπαδόπουλος. 

75' Κίτρινη κάρτα στον Κορνέλιους. 

76' Ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Νέιρα θα γίνει κάτοχος της μπάλας στη μικρή περιοχή, κάνει με δύναμη το πλασέ, όμως η μπάλα φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

76' Κίτρινη κάρτα στον Ανέστη.

77' Ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Κάθετη πάσα του Μπελεβώνη για τον Βέργο, αυτός αποφεύγει αρχικά τον Επασί και πλασάρει, όμως ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, με υπερένταση αποκρούει σε κόρνερ.

78' Ο Κορνέλιους στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και πετυχαίνει το 0-2 αρχικά, αφού η σημαία του επόπτη Ηλία Παπαδόπουλου έμεινε κάτω. Μετά τον έλεγχο στο VAR όμως ακυρώνεται το τέρμα, καθώς ο αμυντικός του Παναιτωλικού ήταν σε θέση οφσάιντ.

83' Κεφαλιά του Φελίπε μετά από στατική φάση, μπλοκάρει σταθερά ο Ανέστης.

84' Δυνατό σουτ του Στάικου έξω από την περιοχή, αποκρούει στη δεξιά του γωνία ο Ανέστης. 

87' Κλείνει τις αλλαγές του ο Αναστασίου. Ο Καρέλης αντί του Βέργου και ο Μπαρμπόσα αντί του Ντουάρτε.

88' Διαμαρτυρίες από πλευράς ΟΦΗ για πέναλτι στον Λουίζ Φελίπε, "παίζεται" λέει ο διαιτητής Παπαδόπουλος.

Πέντε λεπτά οι καθυστερήσεις. 

94' Τεράστια ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Από τη φάση διαρκείας στα καρέ του Παναιτωλικού, η μπάλα φτάνει στο Νέιρα στη μικρή περιοχή, όμως ο Αργεντίνος σουτάρει άουτ από πολύ ευνοϊκή θέση. 

Τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή Παπαδόπουλο, ήττα για τον ΟΦΗ με 0-1 από τον Παναιτωλικό. Είναι η 3η ήττα για την ομάδα του Ηρακλείου στο "Γεντί Κουλέ" στη διαδικασία των play out. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News