Γράμμος: «Να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να πάρουμε τη νίκη»

Ποδόσφαιρο
Γράμμος: «Να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να πάρουμε τη νίκη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δήλωση του για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ επέστρεψαν σε καλή κατάσταση από το ρεπό του Πάσχα, σύμφωνα με τον Γιάννη Γράμμο, και κόντρα στον Παναιτωλικό μοναδικός στόχος είναι η νίκη.

Ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Νιοπλια αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τους Αγρινιώτες, επισημαίνοντας ότι είναι πιο ξεκούραστοι σωματικά και πνευματικά.

Αρχικά υπογράμμισε για την επιστροφή αυτής της εβδομάδας: «Στο τέλος του πρωταθλήματος, αυτές οι 3-4 μέρες περισσότερο ξεκουράζουν τους ποδοσφαιριστές, σωματικά και πνευματικά. Από τις προπονήσεις είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, ήρθαν σε καλή κατάσταση οι παίκτες και δεν έχουμε κάποιο παράπονο. Νομίζω είναι πιο ξεκούραστοι για να αντιμετωπίσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό επισήμανε: «Πάντα στην έδρα σου στόχος είναι να νικάς, ανεξαρτήτως αν είναι play out ή play off, οτιδήποτε κι αν είναι. Είναι ωραίο να παρουσιάζεσαι σωστά στο δικό σου γήπεδο και στο τέλος της μέρας να παίρνεις τη νίκη».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στον αντίπαλο και τα λάθη που πρέπει να αποφύγουν οι παίκτες του ΟΦΗ: «Είναι μια ομάδα αρκετά οργανωμένη. Έχουμε μιλήσει με λεπτομέρειες στα παιδιά, τι θέλουμε από αυτούς για να είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Είναι μια ομάδα που… χτυπάει πολύ από τα άκρα και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το 1ο λεπτό. Να αποφύγουμε λάθη, που έγιναν στα τελευταία παιχνίδια και δεχθήκαμε εύκολα γκολ. Θέλουμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας, όπως κάνουμε πάντα, και να βάλουμε ένα γκολ παραπάνω».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News