Τοπικό: Πρωταθλητής της Α1 ΕΠΣΗ ο ΑΟ Τυμπακίου!

Αθλητισμός
Τοπικό: Πρωταθλητής της Α1 ΕΠΣΗ ο ΑΟ Τυμπακίου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επικράτησε με 5-1 των Δειλινών..

Και επίσημα πρωταθλητής της Α1 ΕΠΣΗ είναι ο ΑΟΤ καθώς επικράτησε με 5-1 των Δειλινών και είναι στα μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. 

Ο ΑΟΤ μπήκε με το… μαχαίρι στα δόντια με το καλημέρα και μόλις στο 1ο λεπτό έχασε καλή στιγμή με τον Παραθύρα, ενώ στο 4΄ ο Μεταξάκης σκόραρε ωστόσο το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ!

Λίγο αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής έχασε απίθανη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, ωστόσο νικήθηκε από το σημείο του πέναλτι από τον Ροδουσάκη ο οποίος με εξαιρετική επέμβαση κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Στο 11΄ ήρθε το πολυπόθητο τέρμα για τον ΑΟΤ όταν μετά από εξαιρετική κάθετη ο Μεταξάκης έκοψε στον Παπανδρέου ο οποίος σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 και να λύσει το «γόρδιο» μέχρι εκείνο το σημείο δεσμό!

Ο ΑΟΤ συνέχισε με το πόδι κολλημένο στο γκάζι και στο 23 έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Μεταξάκη, ο οποίος εξ επαφής νικήθηκε και πάλι από τον γκολκίπερ των Δειλινών!

Στο 32΄ ωστόσο ο Παπανδρέου με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι έκανε το 2-0, για να έρθει λίγο αργότερα ο Μεταξάκης να κάνει με εξαιρετική λόμπα το 3-0 το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους!

Στην επανάληψη όπως ήταν φυσικό ο ΑΟΤ έριξε τον «τρελό» ρυθμό του καταφέρνοντας να διαχειριστεί με σχετική ευκολία το υπέρ του σκορ!

Στο 75΄ ωστόσο ο Καρταλιανάκης πρόσθεσε το όνομά του στη λίστα των σκόρερ ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-0! Ο ίδιος ποδοσφαιριστής μάλιστα μόλις ένα λεπτό αργότερα έκανε το 5-0 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του ΑΟΤ!

Η συνέχεια ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τα Δειλινά ωστόσο να πετυχαίνουν το γκολ της… τιμή στο 81΄ με τον Λαυρεντίου να βρίσκει δίχτυα για το 5-1!

Το τελικό σφύριγμα όπως ήταν φυσικό έφερε ξέφρενα πανηγύρισα στο στρατόπεδο των γηπεδούχων που κατέκτησαν τον τίτλου του πρωταθλητή της Α1 ΕΠΣΗ και θα συμμετέχει στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ Εθνική.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟΤ: Δημαράκης(71΄ Σαβουϊδάκης), Γιαννακάκης(55΄ Τσακάνι), Κουρουθιανάκης, Βρεττός, Δουλγεράκης, Τριάντης(71΄ Καρταλιανάκης), Φραγκιαδουλάκης, Παραθύρας(55΄ Γερακιός), Παπαδάκης(55΄ Ζαφείρης), Παπανδρέου, Μεταξάκης

Δειλινά: Ροδουσάκης(71΄ Κούκος Γ.), Χεράκης, Παγωνάκης, Δρακωνάκης(63΄ Μεντουδάκης), Πασσάς, Νικητόπουλος(57΄ Ζησιμόπουλος), Κεφαλούκος Α., Κεφαλούκος Μ., Ένο, Κούκος Ν.(63΄ Ζερβουδάκης), Λαυρεντίου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News