Πολλαπλές δράσεις από την εταιρεία Κωτσόβολος στο "Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο"

Αθλητισμός
Πολλαπλές δράσεις από την εταιρεία Κωτσόβολος στο "Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Fun Zone και ο Αμερικανός Πρέσβης στην Ελλάδα Τζέφρι Παϊατ...

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον εξελίσσονται οι παράλληλες δράσεις που γίνονται στα πλαίσια του «ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος» καθώς οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για διάφορα θέματα που σχετίζονται με το ποδήλατο. Χθες στον ευρύτερο χώρο του λιμένα Ηρακλείου, τα βλέμματα κέντρισε το περίπτερο της εταιρίας Κωτσόβολος, στελέχη της οποίας πληροφορούσαν το κοινό για την ηλεκτροκίνηση. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περίπτερο της "Κωτσόβολος" επισκέφτηκε σήμερα και ο Αμερικανός Πρέσβης Τζέφρι Πάιατ, ο οποίος συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους και τους αθλητές ΑμεΑ.

«Η εταιρία Κωτσόβολος για άλλη μια φορά δίνει το παρών σε μεγάλες αθλητικές δράσεις της χώρας μας, που μεταφέρουν μηνύματα όπως η αξία της άθλησης που μπορεί να οδηγήσει όλους μας σε μια καλύτερη ζωή. Η καλύτερη ζωή είναι και δικό μας μότο και αυτό που επιδιώκουμε, ενδυναμώνοντας τους ανθρώπους μέσα από την τεχνολογία, το κάνουμε πράξη μέσα από τρεις δράσεις που φιλοξενούμε στο περίπτερο μας», τόνισε η Pr και CSR της Εταιρίας Κωτσόβολος Κωνσταντίνα Λεβαντή και συνέχισε: «Η πρώτη δράση είναι το «Γνωρίζω την ηλεκτροκίνηση», όπου οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να ποδηλατήσουν με ηλεκτρικά ποδήλατα και πατίνια τελευταίας τεχνολογίας και να ενημερωθούν για τη βιώσιμη μετακίνηση που σιγά σιγά όλοι πρέπει να εντάξουμε στη ζωή μας για ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Παράλληλα φιλοξενούμε τη δράση «Ποδηλατώ και εγώ» γιατί πιστεύουμε σε ένα καλύτερο κόσμο, ,όπου όλοι οι άνθρωποι έχουν ίση πρόσβαση στην άθληση για μια καλύτερη ζωή. Οπότε έχουμε ποδήλατα για Άτομα με Αναπηρίες τα οποία μπορεί να δοκιμάσει ο κόσμος και παράλληλα να τους ενημερώνουμε ώστε και αυτοί να ενημερώσουν με τη σειρά τους ΑμεΑ ότι μπορούν να αθληθούν και να έχουν επίσης μια καλύτερη ζωή. Αυτές τις δύο δράσεις τις δένουμε με έναν καλό σκοπό, αφού για κάθε χιλιόμετρο που γίνεται στο περίπτερο μας εμείς φυτεύουμε δύο δέντρα για να ξαναπρασινήσουμε όλοι μαζί την Βόρεια Εύβοια. Οπότε καλούμε τον κόσμο στο περίπτερο μας, στις πόλεις όπου θα βρεθεί ο Ποδηλατικός Γύρος, την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, την Παρασκευή στην Καρδίτσα, το Σάββατο Λάρισα και την Κυριακή στα Ιωάννινα και σας λέμε: «Ελάτε να ποδηλατήσουμε μαζί για μια καλύτερη ζωή».

Για την παρουσία του αθλητικού σωματείου ΑμεΑ «Τάλως», στο περίπτερο του Κωστόβολου μίλησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Πάρης Επιτροπάκης: «Η βασική αρχή του «ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδος είναι να υπάρχουν παράλληλες εκδηλώσεις που έχουν να κάνουν και με τους αρτιμελείς αλλά και τα ΑμεΑ. Είναι η πρώτη φορά που οι αθλητές ΑμεΑ θα συμμετάσχουν σε ένα τόσο μεγάλο event που γίνεται στην Ελλάδα μετά από 10 χρόνια και παράλληλα με αυτές τις εκδηλώσεις κάνουμε και εμείς το τρίκυκλο, το tadem, το διπλό ποδήλατο και το χειρήλατο για τα παιδιά με αναπηρία. Θα συμμετέχουμε και εμείς σε όλη τη διαδρομή του αγώνα. Το «Τάλως» είναι μέσα σε όλες τις εκδηλώσεις που έχουν να κάνουν με ΑμεΑ και ευχαριστούμε τον Κωτσόβολο που είναι ο μεγάλος χορηγός μας σε όλες τις μετακινήσεις μας για τις εκδηλώσεις που θα συμβούν».

Για την δράση των ΑμεΑ μίλησε και ο τυφλός ποδηλάτης Κωνσταντίνος Τσαγκατάκης: «Είναι μια σημαντική μέρα γιατί πάρα πολλοί σημαντικοί αθλητές έρχονται να αγωνιστούν στο «Γύρο Ελλάδας». Πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ και το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι ότι κανείς δεν πρέπει να το βάζει κάτω και πάντα θα πρέπει να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό. Μακάρι κάποια στιγμή να μπει και το tadem στο «Γύρο Ελλάδας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News