«Τσεκάρει» τον Πάλοπ τζούνιορ ο ΟΦΗ στο ΒΑΚ, διάψευση για Νίνη

Ποδόσφαιρο
«Τσεκάρει» τον Πάλοπ τζούνιορ ο ΟΦΗ στο ΒΑΚ, διάψευση για Νίνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με επιστροφές η έναρξη της προετοιμασίας για Παναιτωλικό

Με ένα νέο πρόσωπο έγινε η επιστροφή των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ στη δράση, μετά το ρεπό για τις ημέρες του Πάσχα.

Πρόκειται για τον 19χρονο Ισπανό τερματοφύλακα, Αλεχάντρο Πάλοπ, που θα περάσει από το «μικροσκόπιο» της τεχνικής ηγεσίας και ιδιαίτερα του προπονητή τερματοφυλάκων, Βαγγέλη Λάππα.

Ο ταλαντούχος γκολκίπερ αγωνίζεται στην Τόρεντ, ενώ είναι γιος του σπουδαίου παλαίμαχου τερματοφύλακα, Αντρές Πάλοπ, ο οποίος έκανε μεγάλη καριέρα σε Βαλένθια, Βιγιαρεάλ, Σεβίλλη).

Ο νεαρός πορτιέρο θα προπονείται με τους «ασπρόμαυρους» ως και την Παρασκευή, όταν και θα παρθεί η σχετική απόφαση.

Από κει και πέρα, η περίπτωση του Σωτήρη Νίνη διαψεύδεται κατηγορηματικά από την ομάδα του Ηρακλείου, καθώς δεν υπήρξε και δε θα υπάρξει ενδιαφέρον για τον 32χρονο μέσο.

Στον αντίποδα, η παρουσία σκάουτερ του ΟΦΗ σε αγώνες της Βέροιας, «πυροδότησε» μεταγραφικά σενάρια για τον 24χρονο εξτρέμ, Σάββα Μούργο. Ο ικανός ποδοσφαιριστές έχει 30 συμμετοχές, 7 γκολ και 4 ασίστ στο πρωτάθλημα της Super League, ενώ στο παρελθόν είχε υπογράψει στην Άρσεναλ.

Τέλος, σε αγωνιστικό επίπεδο άρχισε η δουλειά για το ματς του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό. Οι Γιαννούλης, Διαμαντής, Μπουζούκης και Φαν Ντάινεν επέστρεψαν στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ οι Τοράλ και Ντουρμισάι έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Ο Ντε Γκούζμαν συνεχίζει με θεραπεία, ενώ στο… απουσιολόγιο προστέθηκε ο Κοροβέσης λόγω ίωσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News