Λουίζ Φελίπε: Χαρούμενος στον ΟΦΗ και στην… αναμονή από τη Σπόρτινγκ

Ποδόσφαιρο
Λουίζ Φελίπε: Χαρούμενος στον ΟΦΗ και στην… αναμονή από τη Σπόρτινγκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Βραζιλιάνος φορ μίλησε ξανά για το μέλλον του

Ο Λουίζ Φελίπε είναι πρωταγωνιστής στην πορεία του ΟΦΗ το τελευταίο δίμηνο και στην Πορτογαλία ασχολούνται με τα... κατορθώματά του.

Δε θα μπορούσε να συμβαίνει και κάτι διαφορετικό, με τον Βραζιλιάνο να έχει πετύχει 7 γκολ σε 10 συμμετοχές.

Ο εκπρόσωπος του Ζοάο Αραγκάο τόνισε σε αθλητική ιστοσελίδα ότι ο 28χρονος στράικερ είναι χαρούμενος στο Ηράκλειο. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι δε θα μπει στη διαδικασία να μιλήσει με ομάδες, καθώς τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχει η Σπόρτινγκ, με την οποία δεσμεύεται ως το 2024.

Ο ίδιος ο Λουίζ Φελίπε μίλησε στην πορτογαλική εφημερίδα “A bola”, επισημαίνοντας ότι στον ΟΦΗ βρήκε την αυτοπεποίθησή του και περιμένει τις αποφάσεις της Σπόρτινγκ.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ξέρω ότι στη Σπόρτινγκ προσέχουν τι κάνω, αλλά μέχρι τώρα δε μου έχουν πει τίποτα. Στόχος μου είναι να ολοκληρώσω τη σεζόν χωρίς τραυματισμούς και να πετύχω περισσότερα γκολ. Αν συνεχίσω έτσι θα συμβούν ωραία πράγματα, όμως το δικό μου μέλλον δεν εξαρτάται περισσότερο από εμένα γιατί έχω συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ και εκείνη είναι που θα αποφασίσει. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι πως μετά από όσα πέρασα, επειδή η αυτοπεποίθησή μου ήταν χαμηλή, μπορώ και παίζω ξανά. Στον ΟΦΗ είχα συνεχόμενα παιχνίδια και παράλληλα πέτυχα γκολ. Η Σπόρτινγκ έχει τον πιο σημαντικό λόγο στο μέλλον μου, ενώ η επιστροφή μου στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο είναι πάντα μια πιθανότητα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News