Το «ευχαριστώ» της ΕΠΣΗ για την διοργάνωση του Final Four!

Αθλητισμός
Το «ευχαριστώ» της ΕΠΣΗ για την διοργάνωση του Final Four!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

όσους βοήθησαν στην διεξαγωγή του 1ου Final Four Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του 1ου Final Four Κυπέλλου ΕΠΣΗ, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κάτωθι:

1) Στον δήμο Μαλεβιζίου και ιδιαίτερα στον δήμαρχο κ. Μενέλαο Μποκέα, στην αντιδήμαρχο κ. Χρύσα Λυρώνη-Παγκάλου, στον ειδικό συνεργάτη του δημάρχου κ. Νίκο Πατραμάνη και σε όλους τους αντιδημάρχους και στελέχη του δήμου για την ζεστασιά με την οποία αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή την διοργάνωση, την συνεχή υποστήριξη και επιτυχία όλων των εκδηλώσεων και δράσεων.

2) Την Περιφέρεια Κρήτης, τον Περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη, τους κ.κ. Συριγωνάκη και Πιτσούλη για την βοήθεια στην συνδιοργάνωση και σε ό,τι τους ζητήθηκε.

3) Το «Νερό Ρούβας» που αποτέλεσε τον μέγα χορηγό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ και στήριξε με κάθε τρόπο το Final Four και όλο τον θεσμό του Κυπέλλου.

4) Τον ΠΑΟ Κρουσώνα και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Κώστα Μπουμάκη, που μαζί με την διοίκηση και τα στελέχη του σωματείου, δούλεψαν αμέτρητες ώρες για τη διοργάνωση και ο ΠΑΟΚ ήταν άψογος οικοδεσπότης.

5) Την τοπική κοινωνία του Κρουσώνα που συνέδραμε με όλες της τις δυνάμεις στο Final Four.

 6) Τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη για την παρουσία του στον τελικό.

 7) Τους πρωταθλητές EURO 2004, Θοδωρή Ζαγοράκη και Γιώργο Καραγκούνη που αποδέχτηκαν με χαρά την πρόσκλησή μας και τίμησαν με την παρουσία τους την διοργάνωση.

8) Τον Α’ Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ κ. Αστέριο Αντωνίου για την πολυήμερη παρουσία του στο Ηράκλειο και την συμμετοχή σε όλες τις δράσεις και τις εκδηλώσεις για το Final Four.

9) Την φιλαρμονική του δήμου Ηρακλείου που λάμπρυνε με την παρουσία της τον τελικό του Final Four.

10) Την μαντιναδολόγο Δέσποινα Σπαντιδάκη για τις μοναδικές μαντινάδες της για τον Κρουσώνα και το Final Four που μελοποιήθηκαν και παρουσιάστηκαν στο τελετουργικό του τελικού.

11) Τον μαντιναδολόγο Μανόλη Μακρυδάκη που σε άλλη μια μεγάλη διοργάνωση της ΕΠΣΗ βοήθησε με τις ξεχωριστές μαντινάδες του.

12) Την Κρουσανιώτικη παρέα, τους καλλιτέχνες Δημήτρη Βερεράκη, Γιώργο Γλυκοκόκαλο, Ηρακλή Πρινιανάκη και όλους όσους συμμετείχαν στο τελετουργικό.

13) Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρουσώνα και τα νέα παιδιά του χωριού για την συμμετοχή τους στο χορευτικό συγκρότημα.

14) Τον Παγκρήτιο Σύνδεσμο Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών Οργάνων Σώματος «Αιματοκρήτης» για την παρουσία του στον Κρουσώνα και το σπουδαίο κοινωνικό του έργο.

15) Την εθελοντική ομάδα «Φίλιος Ζευς» που προσέφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες της στους ημιτελικούς και στον τελικό αγώνα.

16) Όλους τους χορηγούς της διοργάνωσης, τους εθελοντές, τα στελέχη και όλους εκείνους που αφιέρωσαν χρόνο και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την μεγάλη διοργάνωση του Final Four.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News