Super League 1: Ντέρμπι αιωνίων στην «Λεωφόρο»!

Αθλητισμός
Super League 1: Ντέρμπι αιωνίων στην «Λεωφόρο»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα φώτα και στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο Άρης-ΠΑΟΚ..

Άνοιγει σήμερα η αυλαία για τν 5η αγωνιστική των play off και τα φώτα όλα πέφτουν στην Λεωφόρο και στο ντέρμπι αιωνίων ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. 

Στο πρώτο από τα δύο πολύ μεγάλα αποψινά ντέρμπι που είναι προγραμματισμένα για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League Interwetten, ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (17/4, 19:30)!

Αμφότεροι οι αντίπαλοι θα ψάξουν το τρίποντο στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, στη μάχη που δίνουν για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Από την πρώτη του νίκη στα φετινά πλεί-οφ έρχεται ο Άρης, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα έφυγε με σπουδαίο διπλό από το ΟΑΚΑ, όπου επικράτησε με 2-1 της ΑΕΚ. Έτσι, εκμεταλλεύτηκε το «στραβοπάτημα» του Παναθηναϊκού στα Γιάννενα, φτάνοντας τους 50 βαθμούς και ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Βρίσκεται στο +2 από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, ενώ έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια του.

Το ντέρμπι των αιωνίων ξεχωρίζει από την 5η αγωνιστική των playoffs της Super League. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στην Λεωφόρο  τον Ολυμπιακό, με τις δύο ομάδες να αναζητούν το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους.

Ο Παναθηναϊκός θα γνωρίζει το αποτέλεσμα του Άρης-ΠΑΟΚ, οπότε είναι πολύ πιθανό όταν αρχίσει το ματς στη Λεωφόρο να ψάχνει τη νίκη που θα τον ανεβάσει στην τρίτη θέση. Οι «πράσινοι», που προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, θέλουν να μείνουν σε τροχιά Ευρώπης και να βρουν ρυθμό ενόψει του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου με τη Λαμία την Μεγάλη Τετάρτη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News