Ο Κώστας Προβυδάκης στο neakriti.gr: «Μεγάλη διάκριση η πρόκριση για εμάς»

Αθλητισμός
Ο Κώστας Προβυδάκης στο neakriti.gr: «Μεγάλη διάκριση η πρόκριση για εμάς»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας μιλάει για την πρόκριση της Λαμίας στο Κύπελλο αλλά και για το ερχόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ

Στο neakriti.gr μίλησε ο Κώστας Προβυδάκης, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη και του Ηροδότου και νυν ποδοσφαιριστής της Λαμίας.

Ο 25 χρόνος αμυντικός μιλάει για την πρόκριση της ομάδας του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος  λέγοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόκριση. Είναι πολύ μεγάλη διάκριση και για εμένα προσωπικά αλλά και για την ομάδα της Λαμίας. Ήταν κάτι πρωτοφανές  για εμένα αυτό που έζησα. Πολύ έντονες στιγμές που θα της θυμάμαι για πάντα. Ελπίζω και εύχομαι να ζήσω πολλές και καλύτερες επιτυχίες στο μέλλον».

Η ομάδα της Φθιώτιδας στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι το οποίο αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα,

Για τον αγώνα αυτό ο Ηρακλειώτης ποδοσφαιριστής δήλωσε: « Έχουμε καιρό ακόμα για να σκεφτούμε και να δουλέψουμε για τον ημιτελικό. Κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός θα είναι δύο πολύ ωραία και σπουδαία παιχνίδια. Εμείς από την μεριά μας θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε όπως σε κάθε παιχνίδι. Θα είναι πολύ σπουδαία διάκριση αν καταφέρουμε να περάσουμε τον τελικό. Ότι γράφεται στην ιστορία δεν ξεγράφεται ποτέ».

Τέλος, η ομάδα της Λαμίας αντιμετωπίζει αύριο τον ΟΦΗ για την 20η αγωνιστική της Super League 1. Η τοποθέτηση του για το παιχνίδι αυτό: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως και όλα αυτό με τον ΟΦΗ. Είναι μια πολύ καλή ομάδα του δείχνει άλλωστε η βαθμολογική θέση που βρίσκεται αλλά και σε κάθε παιχνίδι. Δεν αλλάζει κάτι για εμάς . Είμαστε πολύ ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό και αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά. Όπως κάθε φορά είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε την νίκη και ελπίζω να τα καταφέρουμε«.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News