Στράικερ από Πορτογαλία: Ο Λουίς Φελίπε έρχεται για τον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Στράικερ από Πορτογαλία: Ο Λουίς Φελίπε έρχεται για τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναφορά της record στην μεταγραφή του Βραζιλιάνου

Οι Πορτογάλοι έβγαλαν στον «αέρα» την μεταγραφή επιθετικού που είναι στα… σκαριά για τον ΟΦΗ.

Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο, Λουίς Φελίπε, που όλα δείχνουν ότι είναι έτοιμος να έρθει στο Ηράκλειο.

Η "record" έκανε αναφορά στο ενδιαφέρον της ομάδας του Ηρακλείου και από το ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται, ότι ο 28χρονος επιθετικός είναι εδώ και εβδομάδες ο πρώτος στόχος για τους "ασπρόμαυρους". 

Το πρώτο μισό της εφετινής σεζόν αγωνίστηκε στη Σάντα Κλάρα, όμως ο δανεισμός του από τη Σπόρτινγκ διεκόπη την τωρινή μεταγραφική περίοδο. Έτσι, η περίπτωση του Λουίς Φελίπε μπήκε στο... ραντάρ του ΟΦΗ και ο Γιώργος Σαμαράς ήταν σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του παίκτη, όπως φυσικά και με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, υπάρχει προφορική συμφωνία με την ομάδα του Ηρακλείου, όμως ακόμη δεν έχουν "πέσει" οι υπογραφές. Όλα δείχνουν όμως, ότι η προσθήκη του Βραζιλιάνου στο ρόστερ είναι θέμα ημερών και στον ΟΦΗ ελπίζουν ότι θα δώσει λύσεις στο σκοράρισμα, που αποτελεί το βασικό αγωνιστικό ζήτημα εδώ και καιρό. 

Οι δύο πλευρές δρομολογούν την άφιξη του ποδοσφαιριστή στο Ηράκλειο, προκειμένου να ρυθμιστούν τα διαδικαστικά και να "κλειδώσει" η μεταγραφή. Μένει να δούμε, αν αυτό θα γίνει με τη μορφή δανεισμού και με ποιους όρους γενικότερα. 

Με τη Σάντα Κλάρα είχε ως τώρα 12 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ στις εγχώριες διοργανώσεις της Πορτογαλίας, ενώ στο πρωτάθλημα έπαιξε 8 παιχνίδια χωρίς να σκοράρει. 

Στην Σπόρτινγκ έπαιξε τις σεζόν 2018-19 και 2019-20, μετρώντας 47 συμμετοχές και 17 γκολ, ενώ η πιο παραγωγική του περίοδος ήταν με την φανέλα της Πάσος Φερέιρα, που σε 2.5 χρόνια είχε 57 συμμετοχές και 23 γκολ. 

Έχει αγωνιστεί ακόμη σε Μπέιρα Μαρ, Εστορίλ, Φεϊρένσε και Ρεκρεατίβο Λιμπόλο. 

Ο Λουίς Φελίπε αγωνιζόμενος στα γήπεδα της Πορτογαλίας:

https://www.youtube.com/watch?v=z4MPxZG2IXQ?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News