Super League 1: Εύκολο απόγευμα για την ΑΕΚ στο Περιστέρι

Αθλητισμός
Super League 1: Εύκολο απόγευμα για την ΑΕΚ στο Περιστέρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με 0-2 νίκησε τον Ατρόμητο και επανήλθε στις νίκες

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες στη Super League Interwetten, καθώς νίκησε τον Ατρόμητο με 2-0 στο Περιστέρι, χάρη στα γκολ των Τζαβέλλα στο 22' και Τσούμπερ στο 51ο λεπτό.

Η Ένωση δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, κατάφερε να αξιοποιήσει τις τελικές προσπάθειές της και να απενεργοποιήσει τα ατού των Περιστεριωτών και να μην απειλείται στο ανασταλτικό κομμάτι και στα δύο ημίχρονα.

Με αυτή τη νίκη η Ένωση παρέμεινε στην τρίτη θέση, καθώς την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Βόλο με 4-0 και παρέμεινε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος είχε ελάχιστες καλές φάσεις για τις δύο ομάδες, με την ΑΕΚ να παίρνει προβάδισμα στο σκορ στο 22ο λεπτό. Ο Μάνταλος εκτέλεσε το φάουλ ο Λιβάι Γκαρσία έκανε το κοντρόλ μέσα στην περιοχή και αφού απέφυγε έναν αντίπαλο έκανε το σουτ, με τον Γιαννιώτη να απομακρύνει. Ο Τζαβέλλας πήρε το ριμπάουντ και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 29' ο Μάνταλος ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα του Ντένιτς πάνω του, με τον διαιτητή VAR να συμφωνεί μαζί του, καθώς δεν παρενέβη. Ο Ατρόμητος απείλησε μόνο με δύο σουτ έξω από την περιοχή, μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουνίθ στο 3' και ένα σουτ του Καρτάλη στο 42ο λεπτό του Καρτάλη.

Στο δεύτερο μέρος η Ένωση μπήκε πιο δυνατά και επιβραβεύτηκε γρήγορα με ένα γκολ στο 51ο λεπτό, με τον Τσούμπερ να επιστρέφει στα γκολ, με έξοχη ασίστ μάλιστα του Λιβάι Γκαρσία. Οι δυο τους ανέβηκαν στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και ταλαιπώρησαν αρκετά την άμυνα του Ατρομήτου.

Στο 54' και πάλι με δημιουργό τον Λιβάι Γκαρσία, ο Ανσαριφάρντ έπιασε μια κεφαλιά μέσα στην περιοχή, πηδώντας πιο ψηλά από τους αμυνόμενους, ωστόσο η κεφαλιά του δεν ανησύχησε τον Γιαννιώτη που μπλόκαρε εύκολα. Ο Έλληνας πορτιέρε έδειξε τα αντανακλαστικά του λίγα λεπτά μετά (59'), σε ένα εξαιρετικό σουτ του Λιβάι Γκαρία.

Στο 65' ο Ατρόμητος έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μουνίθ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ήρθε σε μια μονομαχία με τον Λάζαρο Ρότα, μετά από μια μεταξύ τους μονομαχία και τον γρονθοκόπησε.

Μετά από αυτό και παρόλο που έμεινε με δέκα παίκτες ο Ατρόμητος πήρε τα ηνία του παιχνιδιού, προσπαθώντας να πάρει κάτι από το ματς. Μέχρι το 75' δημιούργησε τελικές προς την εστία του Χατζηεμαννουήλ, δίχως όμως να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός. Ωστόσο μετά από αυτό η Ένωση κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό και να απενεργοποιήσει τον Ατρόμητο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News