Γ Εθνική: Νίκη «ανάσα» για τον ΠΟΑ

Αθλητισμός
Γ Εθνική: Νίκη «ανάσα» για τον ΠΟΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κέρδισε με 0-2 την Αναγέννηση Ιεράπετρας

Νίκη με βαθμολογική «ανάσα» για τον ΠΟΑ κόντα στην Αναγέννηση Ιεράπετρας όπου επιρκάτησε  με σκορ 0-2 χάρις στα γκολ των Χατζηανδρέου και Ρουμπάκη.

Από την πλευρά της η Αναγέννηση δεν κατάφερε να πάρει κάτι σε ένα παιχνίδι που δεν έβγαλε πολλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτή η νίκη ήρθε μετά από ένα μήνα για τον ΠΟΑ και είναι η πρώτη του εκτός έδρας στο πρωτάθλημα.

Ο ΠΟΑ ήταν η ομάδα που κυριάρχησε στο πρώτο μέρος έχασε αρκετές καλές στιγμές με τους Ολιβέιρα, Μεϊρέλες, Καϊμακαμούδη και Χαρίτο, ο οποίος είχε και δοκάρι, ενώ το γκολ τελικά κατάφερε να το βρει στο 41’ με τον Χατζηανδρέου μετά από πάσα του Λουμπάκη και εκτέλεση φάουλ του Κερμενίδη.

Το γκολ ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους με το 0-1 να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Από την πλευρά της η Αναγέννηση είχε ως καλύτερη της στιγμής στο πρώτο μέρος ένα φάουλ του Φερμίνα στο 26' που πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη ο ΠΟΑ συνέχισε να είναι καλύτερος και απείλησε με τον Μεϊρέλες στο 48’, όμως ο Τριανταφυλλάκης του είπε όχι.

Στην φάση του 67’, όμως ο Ρουμπάκης κέρδισε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 0-2 της ομάδας του Ατσαλένιου!

Μετά το 0-2 ο ρυθμός έπεσε με τον ΠΟΑ να διαχειρίζεται το υπέρ του σκορ και να πανηγυρίζει μία πολύ σημαντική νίκη - ανάσα.

Αναγέννηση Ιεράπετρας: Τριανταφυλλάκης, Πινιανάκης, Χατζάκης, Ζαμπετάκης, Κουζής, Πυθαρούλης, Μπρούτε, Μερκούρη, Κλεμένσια, Γκαμπάς, Φιρμίνα

ΠΟΑ: Γιαγκιόζης, Σαβουίδακης, Μπολάκης (85' Αννιτσάκης), Λουμπάκης, Χαρίτος, Κερμενίδης, Μεϊρέλες, Χατζηανδρέου (70' Τσιρούδης), Ολιβέιρα (82' Βοργιάς), Ρουμπάκης, Καϊμακαμούδης (75' Νικόλι)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News