Γ Εθνική: Ήττα για τον Γιούχτα από τον Πανιώνιο

Αθλητισμός
Γ Εθνική: Ήττα για τον Γιούχτα από τον Πανιώνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν τα κατάφερε και έχασε με 1-0

Δεν τα κατάφερε στην Νέα Σμύρνη ο Γιούχτας όπου έχασε με 1-0 από τον Πανιώνιο. 

Ο Πανιώνιος είχε τις στιγμές του αλλά και η ομάδα των Αρχανών τις δικές της αλλά οι γηπεδούχοι ήταν πιο αποτελεσματικοί βρήκαν το γκολ και έτσι πήραν το τρίποντο.

Ο Γιούχτας είχε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς με τον Ψαρρά να σουτάρει και να στέλνει την μπάλα στην συμβολή των δοκών στο 5’, ενώ στην επαναφορά ο Κατσικοκέρης σκόραρε αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ και το γκολ του ακυρώθηκε!

Στο 19’ απείλησε για πρώτη φορά ο Πανιώνιος με τον Μπρέγκου, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Στην συνέχεια δεν είχαμε κάποια άλλη μεγάλη στιγμή με το παιχνίδι να είναι ισορροπημένο τον Πανιώνιο να σκοράρει και εκείνος στο 39’, αλλά η φάση ήταν ως μη γενόμενη καθώς υπήρχε οφσάιντ με αποτέλεσμα το 0-0 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Πανιώνιος μπήκε πολύ δυνατά και αφού προειδοποίησε με τον Γροντή στο 55’, άνοιξε το σκορ στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Ξυγκόρο μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Ο Πίσπας άγγιξε το 2-0 στο 62’, όμως ο Κόλλιας του είπε όχι και διατήρησε τον Γιούχτα στο ματς.

Στην συνέχεια προσπάθησε και ο Γιούχτας να φτάσει στην ισοφάριση είχε μία καλή στιγμή με τον Κατσικοκέρη, όμως αυτή δεν ήταν αρκετή για να γλιτώσει την ήττα με αποτέλεσμα το 1-0 υπέρ του Πανιωνίου να μείνει μέχρι το τέλος.

Πανιώνιος: Καπούταγλης, Γκαλίτσιος, Αργυρίου (80' Μούντριχας), Ξυγκόρος, Γκίνο (84' Μίχος), Διονέλλης (80' Λάμψιας), Ζούλιας, Μπρέγκου, Γροντής, Πίσπας, Λιούμης (74' Δρίτσας)

Γιούχτας: Κόλλιας, Ψαρράς (83' Κόκκινος), Γελαδάρης, Τζανής, Λογοθέτης (90' Στακάκης), Κοντογιάννης, Πλουσής (88' Κασσωτάκης), Νύκταρης, Κατσικοκέρης, Μέμος, Τουγλής

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News