Super League 2: Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα για τον Εργοτέλη

Αθλητισμός
Super League 2: Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα για τον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μοναδικό γκολ αυτό του Κωστανάσιου επικράτησε με 1-0 κόντρα στο Αιγάλεω

Ένα γκολ του Κωστανάσιου ήταν αρκετό για να πάρει την νίκη ο Εργοτέλης κόντρα στο Αιγάλεω.

Το Αιγάλεω δεν μπόρεσε ν’ απειλήσει αισθητά σε κάποια περίπτωση. Γενικότερα το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, οι οποίες δεν επέτρεψαν στις δύο ομάδες να κάνουν ένα καλό παιχνίδι.

Πιο δυνατά ξεκίνησε στα πρώτα λεπτά ο Εργοτέλης που προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα. Στο 13′ υπήρξε ακυρωθέν τέρμα για οφ σάιντ σε φάουλ του Μπουρσέλη. Ακολούθησαν στο 31′ ένα σουτ του Καθάριου που έφυγε άουτ και ένα καλοχτυπημένο φάουλ του Μπουρσέλη στο 38′ που πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι. Λίγα πράγματα στο πρώτο 45λεπτο στο Παγκρήτιο.

Το δεύτερο ξεκίνησε πάντως με μεγάλη φάση για τον Εργοτέλη που άγγιξε το 1-0 στο 49′. Ο Μπουτσάκης έκανε το σουτ, η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Σικαλιάς πρόλαβε να μπλοκάρει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος.

Η υπεροχή στα πρώτα λεπτά μετουσιώθηκε τελικά σε γκολ στο 58ο λεπτό. Ο Μπουτσάκης ήταν ξανά πρωταγωνιστής στη φάση. Από δική του κεφαλιά ο Σικαλιάς δε μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα και ο Κωστανάσιος που καιροφυλαχτούσε την έσπρωξε από κοντά στα δίχτυα για το 1-0.

Ο Εργοτέλης με το γκολ πήρε ψυχολογία στη συνέχεια και έφτασε κοντά στο 2-0 στο 71′. Ο Κόνραντ που είχε μπει αλλαγή λίγο νωρίτερα έκανε την ενέργεια και το σουτ αλλά ο Σικαλιάς σε ετοιμότητα απομάκρυνε σε κόρνερ. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση ουσιαστικά στο ματς…

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Σερβιλάκης, Ντουμάνης, Mίκο (25′ λ.τρ. Ποζατζίδης), Κόλα, Πέϊος, Βουτσάς, Μπουρσέλης (82′ Νεράλ), Κωστανάσιος, Κοκκίνης (68′ Κόνραντ), Φαράγκ (46′ Μπουτσάκης)

Αιγάλεω (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Παναγιώτου (75′ Χοτζάλλι), Αναστασίου, Βλάχος, Παπανικόλας, Καλύβας (66′ Τσιλιγγίρης), Πιαστόπουλος (75′ Παπουτσογιαννόπουλος), Λάσκαρης, Αρναρέλλης, Καθάριος, Τριμμάτης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News