Super League 2: Τον βαθμό της ισοπαλίας πήρε ο ΟΦ Ιεράπετρας

Αθλητισμός
Super League 2: Τον βαθμό της ισοπαλίας πήρε ο ΟΦ Ιεράπετρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έμεινε στο 0-0 με τον Διαγόρα

Σε ένα ματς με λίγες μεγάλες φάσεις, ο ΟΦΙ είχε τις δύο από τις τρεις του αγώνα. Ειδικότερα αυτές καταγράφηκαν στο πρώτο 20λεπτο, με τον ίδιο πρωταγωνιστή, τον Νεκούλ, τον οποίο σταμάτησε ισάριθμες φορές ο Μπίντσης. Αντίθετα το δοκάρι του Μπαστιάνο ήταν η μεγαλύτερη φάση του Διαγόρα.

Γενικότερα διεξήχθη ένα ματς με καλό ρυθμό στο πρώτο 45λεπτο, αλλά όχι τόσο και στο δεύτερος, με τις δύο ομάδες να συμβιβάζονται έτσι με τον βαθμό. Παραμένει στη μέση της βαθμολογίας ο ΟΦΙ, όντας 8ος με 16 βαθμούς, λίγο πιο πίσω ο Διαγόρας με 14 στην 12η θέση.

Ο ΟΦΙ ξεκίνησε με καλή στιγμή στο 9′ με το σουτ του Νεκούλ το οποίο έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Μπίντσης. Ο Διαγόρας πήρε μέτρα στο γήπεδο στη συνέχεια και δημιούργησε κάποιες προϋποθέσεις αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μάλιστα στο 19′ ο ΟΦΙ έφτασε ξανά πολύ κοντά στο γκολ, με τον Νεκούλ και πάλι να κάνει την προσπάθεια και τον Μπίντση να διώχνει ξανά σωτήρια.

Στο 35′ ο Διαγόρας είχε την μεγαλύτερη στιγμή του με το φάουλ του Μπαστιάνο το οποίο τράνταξε το δοκάρι του Καραγκιόζη.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο ρυθμός ήταν πιο χαμηλός σε σχέση με το πρώτο, εξού και οι μηδαμινές ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν μπροστά στις δύο εστίες. Στο 83′ ο Καραγκιόζης απομάκρυνε το σουτ του Λαμπίρη στην μοναδική ευκαιρία που υπήρξε.

Διαγόρας (Γιάννης Προβίδας): Μπίντσης, Τοπάλ, Καρατάσιος, Ρουγκάλας, Σινγκ, Γιώργου, Μουμίν, Λαμπίρης (90′ Μπούμπας), Τσιαντούλας (77′ Σάιμπερτ), Μπαστιάνος, Ζούνης (64′ λ.τρ. Παραστατίδης)

ΟΦΙ (Στάικος Βεργέτης): Καραγκιόζης, Ζήσης (70′ Χιντζίδης), Ντι Λορέντζο, Τορίμπιο, Κάρδαρης, Μεσσιδόρο, Λεμονής, Μπενίτεζ, Νεκούλ, Μπλάνκ (60′ Αντερέγκεν), Βουό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News