Super League 2: Ήττα για την Επισκοπή

Αθλητισμός
Super League 2: Ήττα για την Επισκοπή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχασε από την ΑΕΚ Β' με 1-0

Ήττα για την Επισκοπή με 1-0 από την ΑΕΚ Β'.

Η Επισκοπή δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, μιας και έχασε από τον «δικέφαλο», παρά το γεγονός πως ήταν άκρως ανταγωνιστική και δεν αισθάνθηκε ιδιαίτερη πίεση από τους νικητές.

Οι «κυανόλευκοι» στέκονταν μια χαρά στο ΟΑΚΑ. Η Ένωση είχε την κατοχή, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι είχαν εξαιρετική αμυντική λειτουργία και δεν επέτρεπαν στον αντίπαλο να φτάσει με αξιώσεις απέναντι στον Καλαντζή. Στο 17’, μάλιστα, ζήτησαν πέναλτι για χέρι, έπειτα από σουτ του Νοικοκυράκη, όμως ο Κρασαγάκης είπε «παίζετε».

Το σύνολο του Βέλιτς είχε «μπλοκάρει» το συγκρότημα του Οφδρυδόπουλου, που απείλησε πρώτη φορά στο 36’ μ’ ένα καλό σουτ του Χριστόπουλου έξω από την περιοχή, που πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι θέλησαν να γίνουν ακόμη πιο πιεστικοί, είχαν ανεβάσει ταχύτητα, αλλά η Επισκοπή κρατούσε χωρίς ιδιαίτερο άγχος την ΑΕΚ μακριά από τα καρέ της. Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι το 69’, όταν ο Ρουκουνάκης εκτέλεσε το φάουλ και ο Κορνέζος με δυνατή κεφαλιά σημείωσε το 1-0. Οι ηττημένοι δεν μπορούσαν να φτιάξουν επικίνδυνες προϋποθέσεις και να δημιουργήσει φάσεις. Στο 94’, βέβαια, χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία για τους Ρεθυμνιώτες, όταν σε φάση διαρκείας, μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Ταρσίζιο σούταρε από τη μικρή περιοχή και ο Γκίνης έδιωξε με τα πόδια.

ΑΕΚ B’: Γκίνης, Αρβανίτης, Κορνέζος, Πάρρας, Σταμούλης, Μπάμπης, Γερολέμου (89’ Κώτσιος), Αμούρ (81’ Ραντόνια), Χριστόπουλος, Γκαρσία (55’ Ρουκουνάκης), Ιατρούδης.

Επισκοπή: Καλαντζής, Τσάβος, Τριντάντε, Ανδρικόπουλος, Μπαρμπόσα, Εμπόι, Σουμπασάκης (76’ Πέτρου), Πολυχρόνης, Νοικοκυράκης, Σταθόπουλος (91’ Καραγιάννης), Νταρζίσιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News