Γ' Εθνική: Ντέρμπι στον Άγιο Νικόλαο- Για τι νίκες Γιούχτας ,ΠΟΑ και Πόρος

Αθλητισμός
Γ' Εθνική: Ντέρμπι στον Άγιο Νικόλαο- Για τι νίκες Γιούχτας ,ΠΟΑ και Πόρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλο ενδιαφέρον και σήμερα στην Γ' Εθνική

Ιδιαίτερα κρίσημη ελιναι η 10η αγωνιστική της Γ Εθνικής με τα φώτα να είναι στραμμένα στον Άγιο Νικόλαο και στο παιχνίδι ανάμεσα στον ΑΟΑΝ και στον Αλμυρό. Η ομάδα του Γαζίου ήταν εξαιρετική στο ντεμπούτο του Παπαματθαιάκη στον πάγκο και πλέον καλείται να κάνει μια μεγάλη εμφάνιση για να φύγει με το διπλό από την έδρα του ΑΟΑΝ.

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟ Ρουφ, αντιμετωπίζει την σκληροτράχηλη Νεάπολη, η οποία γνωρίζει καλά πως αν καταφέρει να πάρει βαθμό ή βαθμούς θα κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία που ήταν και ο αρχικός στόχος των ανθρώπων της ομάδας.

Επικίνδυνη αποστολή έχει και ο Γιούχτας, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου ταξίδεψε για την Αθήνα, ώστε να αντιμετωπίσει στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο. Οι πράσινοι μετά τη νίκη στο ντέρμπι επί του ΠΟΑ, θέλουν να φύγουν αλώβητοι από μια δύσκολη έδρα με τον Πανιώνιο από την μεριά του να έχει στο μυαλό του μόνο τη νίκη.

Παιχνίδι δίνει και ο ΠΟΑ στην Ιεράπετρα. Η ομάδα του Ανέστη Αναστασιάδη δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλεια βαθμών και το παιχνίδι με την ουραγό Αναγέννηση Ιεράπετρας είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, με τους Ατσαλενιώτες να ψάχνουν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς.

Τέλος ο Πόρος που είναι η μοναδική ομάδα του νομού που παίζει εντός έδρας έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το 2022 και θέλει να πάρει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα υποδεχόμενος στο Ατσαλένιο τον Άρη Σούδας που καίγεται για βαθμούς, προκειμένου να μείνει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Νεάπολη-ΠΑΟ Ρουφ 

Αναγέννηση Ιεραπετρας-ΠΟΑ 

Πόρος-Άρης Σούδας 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News