Γ' Εθνική: Στον ΠΑΟ Ρουφ το ντέρμπι κορυφής

Αθλητισμός
Γ' Εθνική: Στον ΠΑΟ Ρουφ το ντέρμπι κορυφής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κέρδισε τον ΑΟΑΝ με 2-1 και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μόνος

Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΠΑΟ Ρουφ και τον ΑΟΑΝ είχε νικήτη την ομάδα του Ρουφ με 2-1 και πλέον βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Νίκου Σουργιά αν και προηγήθηκε με τον Μαυρή στο 23' δεν μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα και με δύο γκολ του Γκιοατά (41'.52') υπέστη την ήττα από τους γηπεδούχους του Ισίδωρου Σταυριανού.

Φωνές από την πλευρά του ΑΟΑΝ, για το πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟ Ρουφ σε μαρκάρισμα του Πιθαρούλή πάνω στον Νιτσάκη, ο Ρεντίφης το σκέφτηκε λίγο όμως στο τέλος υπέδειξε την "άσπρη βούλα".

Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΟ Ρουφ σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ρίχνοντας τον σημερινή του αντίπαλο ΑΟΑΝ στην δεύτερη θέση.

Ήρωας για την ομάδα των Αθηνών ο Γκιοατά, ο οποίος αφενός σκόραρε και τα δύο τέρματα της, αλλά αποσόβησε μεγάλη ευκαιρία στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων πέφτοντας με το σώμα σε σουτ του Νοκάι.

Λίγο νωρίτερα ο Φουκαράκης μετά από κόρνερ του Μηνά έχασε τεράστια ευκαιρία να δώσει τον βαθμό της ισοπαλίας στο "μπλε αστέρι" στέλνοντας με κεφαλιά τη μπάλα στο δοκάρι του Κουνάδη.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ): Κουνάδης, Βενάρδος, Κατσούλης, Οικονομόπουλος, Γκιοατά, Αλεξίου, Νιτσάκης (68’ Φιλιμέγκας), Χατζηλάμπρος, Μάντζιος (9’ λ.τ. Μπουντόπουλος) (81’ Θεοδώρου), Καλλέργης, Ψυχογυιός.

ΑΟΑΝ (ΝΙΚΟΣ ΣΟΥΡΓΙΑΣ): Μπένκο, Δολαψάκης, Πλουσής (40’ λ.τ. Κατσαρός), Πιθαρούλης, Τσανάι, Φουκαράκης, Μαυρής (83’ Μάρ.Πάγια), Μηνάς, Χριστόπουλος (75’ Αυγουστάκης), Νοκάι, Κρίσταν (83’ Τζιλάι).
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News