Γ' Εθνική: Στον Γιούχτα το κρητικό ντέρμπι

Αθλητισμός
Γ' Εθνική: Στον Γιούχτα το κρητικό ντέρμπι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με γκολ του Κατσικόκερη η ομάδα των Αρχανών κέρδισε τον ΠΟΑ

Η ομάδα του Άγγελου Κασσωτάκη ήταν η νικήτρια στο κρητικό ντέρμπι με τον ΠΟΑ για την 9η αγωνιστική της Γ΄Εθνικής. 

Ο Γιούχτας ανέβασε την απόδοση του στο δεύτερο μέρος και με τον Κατσικοκέρη πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο.

Ο ΠΟΑ από την πλευρά του προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν τα κατάφερε και έφυγε με άδεια χέρια από τις Αρχάνες.

Στο πρώτο μέρος δεν είδαμε κάποια καλή στιγμή από τις δύο ομάδες καθώς ήταν ένα παιχνίδι κέντρου με πάρα πολλά φάουλ, σκληρές μονομαχίες και κίτρινες κάρτες αλλά πολύ λίγα πράγματα στις δύο εστίες.

Η πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη ήρθε στο 48’ για τον Γιούχτα με τον Κατσικοκέρη να σουτάρει εντός περιοχής και τον Γιαγκιόζη να διώχνει σε κόρνερ.

H δεύτερη μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους χάθηκε από τον Δωματά, ο οποίος σούταρε από θέση τετ-α-τετ με τον Γιαγκιόζη να του λέει και πάλι όχι.

Από πλευράς ΠΟΑ είδαμε μία καλή στιγμή με τον Καϊμακαμούδη ενδιάμεσα να σουτάρει, όμως ο Κόλλιας μπλόκαρε την μπάλα.

Το γκολ τελικά για τον Γιούχτα ήρθε στο 73' με τον Κατσικοκέρη να βρίσκεται σε θέση βολής και να εκτελεί τον Γιαγκιόζη για το 1-0!

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο ματς με τον Γιούχτα να υπερασπίζεται το υπέρ του σκορ και να παίρνει μία μεγάλη νίκη στο ντέρμπι.

Γιούχτας: Κόλλιας, Ψαρράς (68' Λογοθέτης), Γελαδάρης, Τζανής, Ραπτάκης, Κοντογιάννης, Δωματάς (81' Γιαννικάκης), Πλουσής, Κατσικοκέρης, Μέμος, Τουγλής (85' Κασσωτάκης)

ΠΟΑ: Γιαγκιόζης, Ρουμπάκης, Σαβουιδάκης, Χαρίτος, Αννιτσάκης, Λουμπάκης, Κερμενίδης, Μεϊρέλες, Νικόλι, Ολιβέιρα, Καϊμακαμούδης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News