Super League 2: Ο Παναθηναϊκός Β' σταμάτησε το σερί του ΟΦ Ιεράπετρας

Αθλητισμός
Super League 2: Ο Παναθηναϊκός Β' σταμάτησε το σερί του ΟΦ Ιεράπετρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήττα για την ομάδα της Ιεράπετρας με 3-1

Το σερί του ΟΦΙ σταμάτησε ο Παναθηναϊκός Β' αφού τον κέρδισε με 3-1 στο εξ' αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Super League 2.

Ο Παναθηναϊκός Β με τον νέο του προπονητή στoν πάγκο του επικράτησε με 3-1 του ΟΦ Ιεράπετρας στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 11 ης αγωνιστικής της Super League 2.

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα ήταν τελείως αναγνωριστικά. Η πρώτη φάση για τους γηπεδούχους ήρθε με τον Κρυπαράκο να μην μπορεί να κερδίζει τον τερματοφύλακα του ΟΦ Ιεράπετρας.

Στο 22ο λεπτό οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ με τον Αθανασακόπουλο . Συγκεκριμένα ο Κρυπαράκος έκανε την ασίστ με τον Αθανασακόπουλο να σκοράρει με συρτό σουτ και να δίνει προβάδισμα στο τριφύλλι.

Μόλις λίγα λεπτά αργότερα ο Τουρκοχωρίτης ανέτρεψε τον Αντερέγκεν και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι. Ωστόσο ο Χριστογεώργος απέκρουσε και διατήρησε το 0 στην εστία του. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 33ο λεπτό του αγώνα ο Αθανασακόπουλος σκόραρε εκ νέου και έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους πράσινους.

Ο Παναθηναϊκός Β΄ μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο. Έτσι στο 69ο λεπτό οι πράσινοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα. Αυτή τη φορά σκόρερ του τριφυλλιού ήταν ο Τσιριγώτης. 

Τελικά, ο Ο.Φ. Ιεράπετρας μείωσε το σκορ, καθώς από το γύρισμα του Νεκούλ από τα δεξιά, στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα ο Ρόμπι την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του, στο 72ο λεπτό.

Μια κεφαλιά του ίδιου παίκτη ανάγκασε τον Καραγκιόζη σε εντυπωσιακή επέμβαση τέσσερα λεπτά αργότερα, ενώ ένα σουτ του Ντι Λορέντζο από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο 79’, σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Χριστογεώργου.

Ο Τσιριγώτης στο 82’ αλλά και οι Μπιλάλ -εις διπλούν μάλιστα- Φρόκου πέντε λεπτά αργότερα, είδαν τον Καραγκιόζη να τους λέει «όχι», διατηρώντας το σκορ στα επίπεδα του 3-1.

Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι, Αντωνίου, Μαρτίνης (43’ Κούτσιας), Θεοχάρης, Αγιούμπ (68’ Ηλιάδης), Κρυπαράκος (68’ Μπιλάλ), Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης (83’ Φρόκου), Τσιριγώτης.

Ο.Φ. Ιεράπετρας: Καραγκιόζης, Ψάνης, Ντι Λορέντζο, Κάρδαρης, Τορίμπιο (79’ Κοντοές), Βουό, Μεσιδόρο, Λεμονής, Μπενίτεθ (79’ Ζησης), Αντερέγκεν (89’ Καζό), Νεκούλ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News