Ο Άγγελος Καστελλιανάκης στο neakriti.gr: «Έχουμε αδικηθεί»

Αθλητισμός
Ο Άγγελος Καστελλιανάκης στο neakriti.gr: «Έχουμε αδικηθεί»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μιλώντας στο neakriti.gr ο ποδοσφαιριστής του Πόρου Άγγελος Καστελλιανάκης τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να έχει καλύτερη βαθμολογική θέση

Στο neakriti.gr μίλησε ο επιθετικός του Πόρου, Άγγελος Κατσελλιανάκης. Ο 34 χρόνος ποδοσφαιριστής μίλησε για τον Πόρο, για τον στόχο που έχουν θέσει σαν ομάδα, για το παιχνίδι με τον ΠΑΟ Ρουφ αλλά και για το ότι τους αδικεί η βαθμολογική τους θέση στο πρωτάθλημα. Ο Πόρος μέχρι τώρα έχει κάνει μια αρκετά καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δείχνοντας ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Ο Άγγελος Κατσελλιανάκης, είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές όπου έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα στην ομάδα. Σε συνέντευξη που μας παραχώρησε μίλησε για τους «μπλε» αλλά και για το δικό του μέλλον.Τι έχεις να πεις για την μέχρι τώρα πορεία σας στο πρωτάθλημα;«Η πορεία της ομάδας έως τώρα θεωρώ ότι είναι πολύ καλή και θα μπορούσαμε να είμασταν πιο ψηλά ακόμα αν σε κάποια ματς δεν είχαμε αδικηθεί. Έχουμε δείξει ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα και αυτό βγαίνει στο παιχνίδι με οποίο αντίπαλο και να παίζουμε».Δώσατε τον πρώτο σας αγώνα εκτός έδρας, αυτό με τον ΠΑΟ Ρουφ, ήσασταν πολύ κοντά σε μια σπουδαία νίκη, πες μας δύο λόγια για το παιχνίδι αυτό;«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟ Ρουφ όπως είναι και το ματς της Τετάρτης με την Νεάπολη, εμείς δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση για να καταφέρουμε να πάρουμε κάτι θετικό κάθε Κυριακή».Την Τετάρτη δίνετε ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι, αυτό κόντρα στην Νεάπολη, τι στόχο έχετε για αυτή την αναμέτρηση;«Για το επόμενο παιχνίδι, η νίκη για εμάς είναι μονόδρομος και αυτό θέλουμε,  για να καταφέρουμε να ανέβουμε ένα σκαλοπάτι ακόμα στον βαθμολογικό πίνακα. Ξέρουμε είναι δύσκολο γιατί έχουμε Κυριακή Τετάρτη ,Κυριακή Τετάρτη αγώνες αλλά θα ξεκουραστούμε θα προπονηθούμε για να πάρουμε την νίκη».Τι στόχο έχετε θέσει για το πρωτάθλημα;«Ο στόχος της ομάδας από την αρχή είναι να σωθούμε γρήγορα και φυσικά να καταφέρουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».Τέλος, θα ήθελα να μας πεις για το μέλλον σου στην ομάδα, αλλά και γενικά στον αθλητισμό.

«Το μέλλον το δικό μου τώρα είναι να εχω την υγεία μου να συνεχίζω να προσφέρω στην ομάδα που είμαι. Αγωνίζομαι το 100% για να  καταφέρουμε ότι στόχο έχουμε βάλει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News