Super League 1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι αιωνίων

Αθλητισμός
Super League 1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι αιωνίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο 0-0 έμειναν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Μηδέν γκολ, φάσεις μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο μεγάλο ντέρμπι που διεξήχθη σήμερα στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1 και το οποίο θα ξεχάσουν όλοι… γρήγορα.

Το μεν «τριφύλλι» γιατί είχε την υπεροχή, έφτασε να παίζει μονότερμα τον αντίπαλό του, αλλά με εξαίρεση την μεγάλη χαμένη ευκαιρία του 41’ με τον Μακέντα κι ένα σουτ με καλές προϋποθέσεις από τον Μαουρίσιο στο 33’, δεν είχε την σωστή πάσα/τελική για να σκοράρει και να κερδίσει…

Οι δε «ερυθρόλευκοι» επειδή δεν πάτησαν… ποτέ στην αντίπαλη περιοχή, έχοντας μόνο μια εκτέλεση φάουλ κι ένα μακρινό σουτ με Τικίνο και Λόπες στο 7’ και στο 44’ αντίστοιχα. Παίζοντας μάλιστα με εμφανή διάθεση να αμυνθούν και τρία στόπερ, αλλά καταφέρνοντας να πάρουν τον βαθμό και να φύγουν αήττητοι από την έδρα του μεγάλου αντιπάλου τους!

Ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται για πέναλτι, σε φάση του Παλάσιος με τον Ρέαμπτσιουκ στο 77’, με τον Πολωνό Ρατσκόφσκι να λέει να συνεχιστεί το ματς, μετά από επικοινωνία και με τον VAR.

Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμοι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους 27 πόντους αλλά με ματς λιγότερο, χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Ενώ ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε για δεύτερη σερί αγωνιστική, μετά το 0-0 στην Ριζούπολη, παραμένοντας ωστόσο μόνος πρώτος και στο +9 από τον δεύτερο πλέον ΠΑΟΚ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Σάντσες, Ρούμπεν Πέρεθ, Μαουρίσιο (81' Αλεξανδρόπουλος), Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ (66' Βιτάλ), Μακέντα (46' Ιωαννίδης), Παλάσιος

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Μανωλάς, Παπασταθοπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά, Λαλά (66' Καρμπόβνικ), Μασούρας (58' Βαλμπουενά), Τικίνιο (85' Βρουσάι), Λόπες (46' Ελ Αραμπί).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News