Super League 1: Όρθιος στα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Αθλητισμός
Super League 1: Όρθιος στα Γιάννενα ο Ατρόμητος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισόπαλο 1-1 το παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο

Όλα ήταν υπόθεση δύο λεπτών στους «Ζωσιμάδες». Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο πρώτο με τον Κουλούρη, ο Περέα ισοφάρισε στο δεύτερο για τον ΠΑΣ Γιάννινα και το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι τέλους χάρη στις καταπληκτικές επεμβάσεις του Γιαννιώτη. 

Με εκρηκτικό τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι. Προτού καλά, καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, ο Κουλούρης έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους. Ο Έλληνας επιθετικός μπήκε μέσα στην περιοχή του ΠΑΣ κέρδισε τις κόντρες και με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σούλη (0-1).

Η απάντηση από πλευράς Ηπειρωτών υπήρξε άμεση και μόλις δύο λεπτά αργότερα (3ο λεπτό) έφεραν το παιχνίδι στα ίσα. Ο Σάλιακας σέντραρε από τα δεξιά, ο Μπρένερ δεν κατάφερε να γίνει αποδέκτης της μπάλας στο πρώτο δοκάρι, ωστόσο σε δεύτερο χρόνο ο Περέα εκτέλεσε από κοντά και ισοφάρισε (1-1).

Έπειτα απ΄τα δύο γρήγορα γκολ, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε σε μεγάλο βαθμό. Ο ΠΑΣ έδωσε χώρο στους φιλοξενούμενους και επιχείρησε να κάνει τη ζημιά, κυρίως μέσω των αντεπιθέσεων και του ταχύτατου Περέα.

Οι παίκτες του Ατρόμητου είχαν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους, ωστόσο ο ΠΑΣ «φλέρταρε» με το δεύτερο γκολ και με δράστη τον Περέα, ο οποίος από κοντινή απόσταση δεν κατάφερε να βρει στόχο στο 17΄.

Η τελευταία καλή στιγμή του α΄ημιχρόνου καταγράφηκε στο 44΄ και ήταν για τον Ατρόμητο. Ο Στρούγγης εκμεταλλεύτηκε κόντρα έπειτα από φάουλ του Σπιριντόνοβιτς, βγήκε απέναντι από τον Σούλη ο οποίος έβγαλε το πλασέ σωτήρια σε κόρνερ και στέρησε το δεύτερο γκολ απ΄τους φιλοξενούμενους.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά στο δεύτερο 45λεπτο και έχασαν καλή ευκαιρία στο 48΄με τον Γιαννιώτη να δείχνει τα αντανακλαστικά του και να απομακρύνει διαγώνιο επικίνδυνο σουτ του Μπρένερ μέσα από την περιοχή.

Ο πορτιέρο του Ατρόμητου έδειχνε ανίκητος και κατέβασε τα «ρολλά» σε σε ευθύβολο  - απειλητικό - σουτ του Σάλιακα στο 58΄ και σε απευθείας χτύπημα φάουλ (ξανά) του Σάλιακα στο 72΄.

Στο 73΄ο Λώλης έκλεψε την μπάλα βγήκε απέναντι από τον Γιαννιώτη αλλά και σε αυτή την περίπτωση ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων μπλόκαρε την μπάλα. Ούτε ο Καραχάλιος μπόρεσε να κερδίσει τον Γιαννιώτη με ευθύβολο σουτ στο 74΄με τον κίπερ του Ατρόμητου να απογειώνεται στο δεξί…παραθυράκι και να απομακρύνει.

Στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο του ματς και οι δύο ομάδες αναζήτησαν το δεύτερο γκολ που θα τους έδινε το "τρίποντο" χωρίς όμως να το βρουν. 

ΠΑΣ ΓIANNINA (Ηρακλής Μεταξάς): Σούλης, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Καραχάλιος, Σνάιντερ, Γκαρντάφσκι, Περέα, Μπρένερ, Στάνκο, Μορέιρα (63΄Λώλης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Βασιλαντωνόπουλος, Στρούγγης, Γκαλβάο, Καστεγιάνο, Σάλομον, Καρτάλης (66΄Χαρίσης), Ντένιτς, Σπιριντόνοβιτς (66΄Μουνίθ), Μπεντινέλι (88΄Νταβιώτης), Κουλούρης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News