Super League 1: Ήττα για την ΑΕΚ από τον Παναιτωλικό

Αθλητισμός
Super League 1: Ήττα για την ΑΕΚ από τον Παναιτωλικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Αγρινιώτες ανέτρεψαν το εις βάρος του 1-0 σε 1-2 και νέα απώλεια βαθμών για την ΑΕΚ

Νέα απώλεια βαθμών για την ΑΕΚ η οποία ηττήθηκε από τον Παναιτωλικό με 1-2. 

Ο Παναιτωλικός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ΟΑΚΑ, καθώς επικράτησε της ΑΕΚ με 2-1. Τα γκολ για την ομάδα του Αγρινίου πέτυχαν οι Καρέλης στο 79' και Μεντόσα στο 84' με τον Ανσαριφάρντ να ανοίγει το σκορ λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου στο 45'. Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη του Παναιτωλικού στην έδρα της ΑΕΚ, ενώ η Ένωση παρέμεινε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ΑΕΚ ήταν ελαφρώς καλύτερη για το μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, ωστόσο στο τελευταίο ημίωρο δεν κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ της προβάδισμα στο σκορ, με τους φιλοξενούμενους να φέρνουν τούμπα το ματς. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική εντός έδρας ήττα της ΑΕΚ και πάλι με ανατροπή, όπως με τον ΟΦΗ.

Ο Μεντόσα στο 84ο λεπτό ξέρανε την Ένωση, χάρη στο εκπληκτικό σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή, το οποίο έστειλε στην αριστερή γωνιά του ανήμπορου να αντιδράσει Τσιντώτα.

ΑΕΚ (Γιαννίκης): Τσιντώτας, Μοχαμαντί, Τζαβέλλας, Βράνιες, Σβάρνας (80’ Ρότα), Σιμόες (88’ Κοσίδης), Λε Ταλέκ (80’ Λε Ταλέκ), Μάνταλος, Λιβάι Γκαρσία (65’ Τσούμπερ), Άμραμπατ, Ανσαριφάρντ (88’ Γέβριτς).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Αναστασίου): Μελίσσας, Χουχούμης, Κορνέλιους, Βργκοτς, Λούι, Φλόρες, Αντούνες (64’ Μάρντεσον), Μεντόσα (85’ Τσιγγάρας), Ντουάρτε (85’ Μαλλής), Μπαρμπόσα (70’ Μόρσεϊ), Βέργος (70’ Καράλης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News