Super League 2: Νέα ήττα για τον Εργοτέλη στο «Ελ Πάσο»

Αθλητισμός
Super League 2: Νέα ήττα για τον Εργοτέλη στο «Ελ Πάσο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για του «κιτρινόμαυρους» από την Καλλιθέα με 3-2

Την ήττα με 3-2 γννώρισε ο Εργοτέλης από την Καλλιθέα στο πλαίσιο της 14ς αγωνιστικής. 

Η Καλλιθέα ήταν αυτή που άνοιξε πρώτη το σκορ στο 19΄με τον Μουνιέ να εκμεταλλεύεται το λάθος της άμυνας του Εργοτέλη και με σουτ να γράφει το 1-0. Η απάντηση του Εργοτέλη όμως στο γκολ των γηπεδούχων ήταν άμεση και μάλιστα διπλή. Αρχικά ο Κωστανάσιος ευστόχησε από τα 11 βήματα σε πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε άψογα ο ίδιος κάνοντας το 1-1 , ενώ εννέα λεπτα αργότερα ο Μπουρσέλης με μια άπιαστη εκτέλεση φάουλ έκανε την πλήρη ανατροπή και το 1-2 για τους "κιτρινόμαυρους" στο 36΄. 

Αντί όμως ο Εργοτέλης να διαχειριστεί το σκορ και να πάει με το 1-2 στα αποδυτήρια για το πρώτο μέρος η Καλλιθέα κατάφερε να πετύχει δύο γκολ πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου και να πάρει εκ νέου το προβάδισμα. Αρχικά ο Κωστίκας έκανε το 2-2 , ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ξαναχτύπησε και πάλι ο Μουνιέ κάνοντας το 3-2 για τους γηπεδούχους. 

Ο Εργοτέλης σε καμία περίπτωση δεν παράτησε το ματς στο δεύτερο ημίχρονο και ορθώς διαμαρτυρήθηκε στο 60΄για πέναλτι πάνω στον Πέϊο που δεν δόθηκε απο τον διαιτητή Κουκουλά, ενώ είχε και δοκάρι σε σέντρα σουτ του Κωστανάσιου στο 64΄και άλλη μια καλή ευκαιρία με τον Πέϊο για να κάνει το 3-3 στο 83΄με το σουτ του να φεύγει λίγο άουτ. 

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Σερβιλάκης (Ποζατζίδης 81'), Κόλα, Κατσούρρι (Ντουμάνης 76'), Mico, Βουτσάς (Appi 58'), Μπουρσέλης, Πέϊος, Κωστανάσιος, Κοκκίνης (Μπουτσάκης 58'), Farrag (Conraad 46')

Καλλιθέα (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Ρώσση, Ευαγγέλου, Κύργιας, Κιουλτζόπουλος, Μπουλούλης, Nascimento, Omar, Mounier, Κυνηγόπουλος, Κωστίκα

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News