Πρώτη εντός έδρας νίκη για την Λαμία με τον Ιωνικό

Αθλητισμός
Πρώτη εντός έδρας νίκη για την Λαμία με τον Ιωνικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκησε για 4η φορά φέτος τον Ιωνικό, αυτή τη φορά με 2-1- Ισόβαθμες πλέον οι δύο ομάδες

Η Λαμία υποδέχθηκε τον Ιωνικό στο "Αθανάσιος Διάκος" για τη 18η αγωνιστική της Super League Interwetten, με τους Φθιωτούς να επικρατούν με 2-1, χάρη στα γκολ των Ρόμανιτς στο 11' και Μπανγκουρά στο 86ο λεπτό, με τον Μάντζη να μειώνει στο 90ο λεπτό.

Αυτή η νίκη της Λαμίας κόντρα στον Ιωνικό ήταν η τέταρτη στη σεζόν, συμπεριλαμβανομένων των αναμετρήσεων στο Κύπελλο Ελλάδας. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη βαθμολογία με 14 βαθμούς, ενώ αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τη Λαμία στην έδρα της.

Η Λαμία άνοιξε το σκορ νωρίς στο πρώτο ημίχρονο χάρη στη διπλή ευκαιρία του Ρόμανιτς. Προβυδάκης έβγαλε εξαιρετική κάθετη μπαλιά στον Καραμάνο στη γωνία της περιοχής και αυτός έκανε το γύρισμα στον Ρόμανιτς.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός έκανε το σουτ με την μπάλα να βρίσκεται στα σώματα, ωστόσο επέστρεψε στα πόδια του και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Χουτεσιώτη για το 1-0.

Το δεύτερο τέρμα για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Μπανγκουρά στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λαμίας. Ο Τσούκαλος κέρδισε στο προσωπικό μαρκάρισμα τον Κάνιας και από τις κόντρες επωφελήθηκε ο Σαραμαντάς, ο οποίος έφυγε ταχύτατα στην αντεπίθεση. Ο Έλληνας ακραίος αμυντικός μοίρασε στον Μπανγκουρά και αυτός με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 2-0. Η φάση ελέγχθηκε για πιθανή παράβαση οφσάιντ στη φάση του Σαραμαντά, ωστόσο το γκολ ήταν καθαρό.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μάντζης στο 90ο λεπτό. Ο Άοσμαν με ωραία πάσα έστρωσε στον Έλληνα επιθετικός μέσα στην περιοχή και αυτός από κοντά έκανε το 2-1. Αυτό ήταν και το πρώτο του γκολ με τον Ιωνικό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ - Προβυδάκης, Τζανετόπουλος, Γκόλεμιτς, Σαραμαντάς - Μπεχαράνο (84' Μπανγκουρά), Νούνιες - Καραμάνος (46' Τζανδάρης), Τάιρον (74' Αντέτζο), Ρόμανιτς - Αραμπούλι (74' Τσούκαλος).

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης - Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Βαλεριάνος - Ρομαό (70' Μάντζης), Κάνιας - Λένις, Άοσμαν, Καμπράλ (70' Ματσούκας) - Τουράμ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News