Ηρόδοτος: Πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Παναθηναϊκό Β’

Αθλητισμός
Ηρόδοτος: Πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Παναθηναϊκό Β’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

0-0 έληξε το παιχνίδι στην Νέα Αλικαρνάσσο

Ο σύλλογος της Ν. Αλικαρνασσού έκανε μία καλή προσπάθεια, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να πάρει το «τρίποντο». Στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης είχε τον έλεγχο, έφτιαξε ευκαιρίες, όμως από τη στιγμή που δεν σκόραρε, έμεινε στο μηδέν. Προς το τέλος, μάλιστα, κινδύνεψε σε δύο περιπτώσεις.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά και μόλις στο 2’ «άγγιξαν» το γκολ, αλλά ο Χριστογιώργος απέκρουσε δύσκολα το κοντινό μονοκόμματο του Χατζησάββα. Οι «κυανόλευκοι» είχαν την υπεροχή, ωστόσο το «τριφύλλι» είχε μία σημαντική στιγμή με τον Τσιριγώτη στο 7’.

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού είχε τα ηνία του ματς. Στο 19’ ο Χριστογιώργος έδιωξε σε κόρνερ το μακρινό σουτ του Βρέττου, ενώ στο 27’ το πλασέ του Κατίδη από αριστερά πέρασε άουτ. Στο 40’ το συγκρότημα του Βονόρτα έμεινε με 10 παίκτες, μιας και ο Μαραθωνίτης αντίκρισε 2η κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Λουτριώτη. Οι δύο ομάδες, πάντως, πήγαν χωρίς σκορ στα αποδυτήρια.

Και στην επανάληψη ο Ηρόδοτος μπήκε κεφάτος και στο 47’ ο Κατίδης δεν κατάφερε να σκοράρει με δυνατό σουτ. Οι «πράσινοι», βέβαια, απείλησαν με τη σειρά τους στο 51’ με τον Τσιριγώτη.  Ο σύλλογος της Ν. Αλικαρνασσού είχε τον έλεγχο με υπομονή έψαχνε τον τρόπο να «ξεκλειδώσει» την αντίπαλη άμυνα. Στο 57’ ο Κατίδης έδωσε έτοιμο γκολ στον Χατζησάββα, που πλάσαρε απελπιστικά άουτ από το ύψος του πέναλτι.

Οι παίκτες του Ηροδότου είχαν επιβάλλει τον ρυθμό τους, ωστόσο τους έλειπε η ουσία και το 0-0 παρέμενε. Είχε ορισμένες ακόμη σημαντικές στιγμές, στο 69’ με Γκίνη και στο 73’ με τον Κόρτσαμ, αλλά το… πλεκτό δεν κουνούσε. Στο 87’, μάλιστα, ο Παναθηναϊκός Β’ πλησίασε στο γκολ, όμως το φάουλ του Αθανασακόπουλου πέρασε λίγο άουτ. Τρία λεπτά αργότερα, πάντως, έγινε η φάση της αναμέτρησης, καθώς σε αντεπίθεση, ο Θεοχάρης βγήκε τετ α τετ, πλάσαρε και ο Γκόμες έδιωξε πάνω από τη γραμμή, πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Στο 92’, τέλος, ο Ηρόδοτος παρά λίγο να σκοράρει, αλλά ο Χριστογιώργος απέκρουσε εντυπωσιακά τον «κεραυνό» του Χαλκιαδάκη.

Ηρόδοτος: Λουτριώτης, Κατίδης (65’ Μπαρμπόσα), Βρεττός, Καντέ, Αρναούτογλου, Ρουσάκης, Αποστολίδης (46’ Γκόμες), Καργιώτάκης (65’ Γκίνη), Χαλκιαδάκης, Κόρτσαμ, Χατζησάββας.

Παναθηναϊκός: Χριστογιώργος, Αντωνίου (76’ Τουρκοχωρίτης), Σιδεράς, Ρόμπι, Μαρτίνης (58’ Ηλιάδης), Θεοχάρης, Αγιούμπ (74’ Μπιλάλ), Αθανασακόπουλος, Μαραθωνίτης, Σαρδέλης (57’ Κούτσιας), Τσιριγώτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News