Τσιτσιπάς για Τζόκοβιτς: Φαίνεται πως δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες

Αθλητισμός
Τσιτσιπάς για Τζόκοβιτς: Φαίνεται πως δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα παράταση για τη συμμετοχή του Τζόκοβιτς στο Australian Open

Την στάση του Τζόκοβιτς σχετικά με τη συμμετοχή του στο Australian Open, σχολίασε ο τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς σε τηλεοπτικές του δηλώσεις σήμερα Πέμπτη 13 Ιανουαρίου.

«Δεν πέρασε κανενός από το μυαλό να εμφανιστώ ανεμβολίαστος. Χρειάζεται τόλμη να διακινδυνεύσεις ένα grand slam, φαίνεται όμως πως δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες των κυβερνήσεων. Ένα μικρό ποσοστό φαίνεται επιλέγει το δικό του δρόμο κάνοντας την πλειοψηφία να φαίνεται σαν να είναι ανόητοι ή κάτι τέτοιο», ανέφερε ο Έλληνας τενίστας.

«Είναι πολύ σημαντικό το σώμα σου, είναι το μηχάνημά σου, αν νιώθεις ότι δεν είσαι ασφαλής πρέπει να το προστατεύσεις και πρέπει να επιλέγεις με αυτό σαν γνώμονα» ανέφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Νέα παράταση για τη συμμετοχή του Τζόκοβιτς στο Australian Open

Νέα παίρνει η συμμετοχή του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Australian Open δίνει το αυστραλιανό υπουργείο Μετανάστευσης, αναφέροντας πως δεν θα ανακοινωθεί κάποια απόφαση ούτε σήμερα.

«Ο υπουργός εξακολουθεί να εξετάζει όλα τα στοιχεία της υπόθεσης», δήλωσε εκπρόσωπος του Υπουργείου Μετανάστευσης και η αγωνία παραμένει.

Υπενθυμίζεται πως η απόφαση ήταν αναμενόμενο να βγει εντός της ημέρας. 

https://twitter.com/AustralianOpen/status/1481500590681198592

Το θέμα της βίζας του Τζόκοβιτς έχει ρίξει σκιά στο Australian Open, το οποίο πρόκειται να ξεκινήσει τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου.

Ο Αλεξ Χοκ εξετάζει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει διακριτικές εξουσίες για να ανακαλέσει τη βίζα του Τζόκοβιτς, κάτι που θα μπορούσε να καταστρέψει την προσπάθειά του για τον 21ο major τίτλο του και τον δέκατο στη Μελβούρνη.

Η κλήρωση του τουρνουά πραγματοποιήθηκε –παρότι άλλαξε ώρα-, καθώς είχαν αναβάλει την διαδικασία με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να συμπεριλαμβάνεται τελικά σ' αυτήν. Ο Νο.1 τενίστας στον κόσμο θα ξεκινήσει το τουρνουά, εφόσον δεν του ακυρώσει τη βίζα ο Αυστραλός υπουργός Μετανάστευσης, κόντρα στον συμπατριώτη του Μιομίρ Κετσμάνοβιτς.

Φωτογραφία αρχείου Shutterstock

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News