Νίκη για τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό

Αθλητισμός
Νίκη για τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκησε με 2-0

Την νίκη με 2-0 κατάφερε να πάρει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό στο εξ' αναβολής παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής.

Στην Τούμπα αναμετρήθηκαν ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός, δύο από τις ομάδες που το προηγούμενο διάστημα... χτυπήθηκαν έντονα από τον covid19, γι' αυτό άλλωστε παρουσιάστηκαν στο γήπεδο αφενός με αρκετές απουσίες, αφετέρου με σημάδια κόπωσης καθώς χάθηκαν αρκετές προπονήσεις. Τελικά οι Θεσσαλονικείς ήταν αυτοί που αν και δεν γοήτευσαν, χαμογέλασαν καθώς πήραν την πολύτιμη νίκη με σκόρερ τον «συνήθης ύποπτο».

Ο Κούρτιτς στο πρώτο από τα δύο πέναλτι που εκτέλεσε δεν εκμεταλλεύτηκε το «δώρο» του Μελίσσα, αφού ο κίπερ του Παναιτωλικού απέκρουσε με τα πόδια και διόρθωσε το λάθος του. Λίγο αργότερα όμως από το ίδιο σημείο ο Σλοβένος άσος του ΠΑΟΚ δεν λάθεψε. Αυτή τη φορά διάλεξε γωνία και έβαλε τον Δικέφαλο του Βορρά μπροστά στο σκορ. Στις καθυστερήσεις η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου βρήκε γκολ και με τον Ζαμπά στην επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη και είναι πλέον στο -2 από την ΑΕΚ στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Ροντρίγκο (62′ Βιεϊρίνια), Μιχαηλίδης, Ινγκασον, Λύρατζης, Κούρτιτς, Τσιγγάρας (70′ Σβαμπ), Αουγκούστο, Μουργκ (70′ Ζαμπά), Μιτρίτσα (77′ Σίντκλεϊ), Σφιντέρσκι (77′ Τσόλακ).

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας, Λούι, Βργκοτς, Μαλής, Κορνέλιους, Τσιγγάρας (86′ Μπελεβώνης), Φλόρες, Μεντόσα (75′ Μάρτεσον), Μπαρμπόσα (86′ Μόρσεϊ), Ντουάρτε (75′ Καρέλης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News