Ηρόδοτος: Έχασε από την Καλαμάτα

Αθλητισμός
Ηρόδοτος: Έχασε από την Καλαμάτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έλεω των πολλών απουσιών ηττήθηκε με 2-0

Με τις πολλές απουσίες του  Ηρόδοτος έχασε εκτός έδρας από την Καλαμάτα με 2-0.

Η ομάδα της Καλαμάτας είναι αυτή που κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 21ο λεπτό όταν ο Τάτος με δυνατό σουτ με το αριστερό νίκησε τον Λουτριώτη.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή λίγο αργότερα να διπλασιάσουν τα τέρματά τους ωστόσο ο τερματοφύλακας του Ηροδότου νίκησε τον Παυλίδη και κράτησε το σκορ στο 1-0.

Στο 34΄ ο Ηρόδοτος είχε τεράστια ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα ωστόσο η προσπάθεια του Κατίδη σταμάτησε στο δοκάρι!

Και ενώ ο Ηρόδοτος πατούσε καλά στον αγωνιστικό χώρο τελικά η Καλαμάτα ήταν αυτή που έφτασε σε δεύτερο γκολ με τον Λουκίνα στο 38ο λεπτό να κάνει το 2-0 το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους!

Στο δεύτερο μερός ο ρυθμός έπεσε και από τις δύο ομάδες και το σκορ παρέμεινε στο ίδιο μέχρι και το τέλος. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Καλαμάτα (Ν. Αναστόπουλος(sad) Ταΐρης, Κωνσταντινόπουλος, Τσελεπίδης, Παπατόλιος, Αναστασόπουλος (78′ Μπακαγιόκο), Μoζέρ (69′ Τσαγκαλίδης), Παυλίδης, Ματέους, Τάτος (82′ Σκεντεράι), Φελίπε (69′ Μαβινγκά), Λουκίνας (78′ Μαρκόφσκι).

Ηρόδοτος (Γ. Τάτσης(sad) Λουτριώτης, Αποστολίδης (46′ Χατζησάββας), Αργκιλέσι, Αρναούτογλου (46′ Σουρνάκης 59′ λ.τρ. Γκίνη), Βρεττός, Καντέ, Καργιωτάκης, Κατίδης, Κόρτσαμ, Ρουσσάκης, Χαλκιαδάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News