Αθλητισμός

Εργοτέλης: Επαγγελματίας ο Νικολακάκης

Επένδυση στο μέλλον από τον Εργοτέλη

Επαγγελματικό συμβόλαιο στον Εργοτέλη υπέγραψε ο νεαρός επιθετικός.

Ο γεννηθείς του 2003, ταλαντούχος επιθετικός προέρχεται από τις Ακαδημίες του συλλόγου και σήμερα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους "κιτρινόμαυρους".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης: «Στην υπογραφή του πρώτου του επαγγελματικού συμβολαίου με την ΠΑΕ Εργοτέλης προχώρησε σήμερα ο Γιώργος Νικολακάκης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής γεννηθείς στις 29/12/2003, αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή και προέρχεται απ' τις ακαδημίες του συλλόγου μας έχοντας αγωνιστεί σε Μαρτινέγκο, Κανάρια και Κ19. 

Το καλοκαίρι ακολούθησε την προετοιμασία της πρώτης ομάδας και έκτοτε συνέχισε να ακολουθεί το πρόγραμμα των προπονήσεων έως σήμερα όπου υπόγραψε στα γραφεία της ομάδας μας, παρουσία του Γενικού Διευθυντή και Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Γιώργου Τουτζάρη, επαγγελματικό συμβόλαιο το οποίο έχει διάρκεια ως 30 Ιουνίου του 2025. 

Στις πρώτες του δηλώσεις  μετά την επίσημη προσθήκη του, στο ''κιτρινόμαυρο'' δυναμικό ο Νικολακάκης ανέφερε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που υπογράφω το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο στην ομάδα του Εργοτέλη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Εργοτέλη και όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό από τους προπονητές μου, τους συμπαίκτες μου ,την διοίκηση και φυσικά την οικογένεια μου. Είμαι έτοιμος να δώσω το 100% για την ομάδα που έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου» 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια