ΟΦΗ: Με όπλο την παράδοση

Αθλητισμός
ΟΦΗ: Με όπλο την παράδοση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία στιγμή στην αποστολή ο Σωτηρίου- Ένιωσε αδιαθεσία ο Σηφάκης

Το πρώτο παιχνίδι του 2022 δεν είχε θετικό πρόσημο για τον ΟΦΗ με την αποστολή στην Τρίπολη να είναι αρνητική από άποψη τόσο αποτελέσματος όσο και εικόνας της ομάδας και πλέον στόχος είναι η άμεση αντιστροφή της κατάστασης.

Σήμερα στις 17.15 (Cosmotesport2) φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο έχει εξαιρετική παράδοση στα τελευταία παιχνίδια, καθώς τον είχε κερδίσει πέρυσι και τις δύο φορές στο Ηράκλειο, τόσο στην κανονική περίοδο, όσο και στα Play Out ενώ φέτος στους Ζωσιμάδες το παιχνίδι είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο 1-1.

Ο ΟΦΗ θέλει να πανηγυρίσει στην έδρα του ένα τρίποντο που θα τον κρατήσει στις θέσεις των Play Off έναντι ενός αντιπάλου με τον ίδιο στόχο, χωρίς πάντως το Γεντί Κουλέ να θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους αγώνες, καθώς μόλις 580 εκ των κατόχων διαρκείας απέκτησαν δικαίωμα εισόδου βάσει του νέου υγειονομικού πρωτοκόλλου ενώ οι οργανωμένοι αποφάσισαν να απέχουν.

Και μπορεί ο κόσμος να μην μπορεί να δώσει μαζικό παρών, ωστόσο σε αγωνιστικό επίπεδο υπάρχει σημαντική ενίσχυση σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τον Αστέρα. Ο Τοράλ που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ο Μεγιάδο έχοντας εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του θα βρίσκονται στα πλάνα του Νίκου Νιόπλια, ενώ την τελευταία στιγμή ο Σηφάκης ένιωσε αδιαθεσία και την θέση του πήρε ο Σωτηρίου. Επίσης οι Νέιρα και Ντουρμισάι έχουν καλύτερο βαθμό ετοιμότητας και ιδιαίτερα ο Αργεντινός που έπαιξε ως αλλαγή με τον Αστέρα, θέτει υποψηφιότητα για την βασική 11άδα.

Ο Νίκος Νιόπλιας επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή τους: Βάτερμαν, Σηφάκη, Πασαλίδη, Σελίμοβιτς, Βούρο, Γιαννούλη, Κοροβέση, Μπαλογιάννη, Νέιρα, Ναμπί, Γαγιέγος, Τοράλ, Στάικο, Μεγιάδο, Ντε Γκούζμαν, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν, Καμάου, Ντουρμισάι, Τσιλιανίδη, Γρίβα και Καστάνιος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News