Αθλητισμός

Ολοκληρώθηκε το ΔΣ της Λίγκας

Αποφάσεις για το υγειονομικό πρωτόκολλο

Παρά το γεγονός ότι κάποιες ομάδες είχαν αιτηθεί το ενδεχόμενο αναστολής του πρωταθλήματος, δεν ήταν αυτό το κυρίαρχο θέμα συζήτησης στο Δ.Σ. του συνεταιρισμού που ολοκληρώθηκε. Μάλιστα το ζήτημα αυτό δεν μπήκε καν σε ψηφοφορία. 

Αντιθέτως συζητήθηκαν εκτενώς διάφορες προτάσεις των ομάδων για αλλαγές στο υγειονομικό πρωτόκολλο, οι οποίες και θα τεθούν υπόψιν των αρμοδίων φορέων για την επικαιροποίησή του από τη ΓΓΑ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε  να ανασταλούν μέχρι την 21η Ιανουαρίου 2022 τα Πρωταθλήματα Υποδομών της Super League K15, K17 και K19. Το Πρωτάθλημα Super League Interwetten συνεχίζεται κανονικά.

Συζητήθηκαν στο Δ.Σ. εισηγήσεις από τις ΠΑΕ-Μέλη της Super League για προτεινόμενες τροποποιήσεις του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου της ΓΓΑ, οι οποίες θα τεθούν υπόψη των αρμοδίων φορέων για την επικαιροποίησή του από τη ΓΓΑ, με πρωταρχικό μέλημα τη διασφάλιση της υγείας όλων των εμπλεκομένων. Σημειώνεται ότι μέχρι να εγκριθεί το επικαιροποιημένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο από τη ΓΓΑ, ισχύει το από 19/11/2021 Πρωτόκολλο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια