Ακούγοντας τον Μιχάλη Τζιράκη στην Ερα Σπορ

Ποδόσφαιρο
Ακούγοντας τον Μιχάλη Τζιράκη στην Ερα Σπορ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημαντικοί άνθρωποι από το χώρο του ποδοσφαίρου – 11+1 «Σφηνάκια» με σχόλια σε έναν κόσμο που… σείεται και χτυπιέται

Μοιάζει μαγικό ακούγοντας στο ραδιόφωνο σπουδαίους ανθρώπους που μιλάνε για τη δράση τους, με ενσυναίσθηση για την κοινωνία και τη χώρα τους.

Γυρίζοντας με το αυτοκίνητο από τη δουλειά και τους δείχτες του ρολογιού να κινούνται προς τα μεσάνυχτα, ο Μιχάλης Τζιράκης ήταν στον αέρα της εκπομπής του Δημήτρη Μαλισσόβα στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Που να το αφήσεις, να πας στην πολυθρόνα σου.

Συνέχιζες να ακούς!

Τόσα ωραία, μετρημένα, ανθρώπινα, αυθεντικά λόγια, από τον παλαίμαχο άσο του ΟΦΗ και της ΑΕΚ και νυν ισχυρό επιχειρηματία ξενοδοχειακών μονάδων!

Η μαεστρία του μυαλού του, έκανε τέχνη τον παραλληλισμό μιας πάσας προς τον Θωμά Μαύρο, σε αναγωγή με την δραστηριότητά του σε έναν επιχειρηματικό κόσμο που ωθεί την οικονομία, προσφέροντας εργασία και στηρίζοντας την τοπική παραγωγή.

Από τα χρώματα της νεανικής του ηλικίας στο ποδόσφαιρο («κρέμασε» τα παπούτσια του στα 31 του) ως τα μεγάλα επιχειρηματικά επιτεύγματα.

Πλούτος οι λέξεις του που συνέδεαν ως Πανεπιστήμιο στην αρτιότητα της τουριστικής εστίασης, τα βιώματα από την ταβέρνα του πατέρα του στις Πατέλες... 

Σπουδαίος Άνθρωπος!

11+1 «Σφηνάκια»

-Η ΕΠΟ πατάει γκάζια κάνοντας λόγο για «έμφυτο καισαρισμό» του πολιτικού προϊσταμένου των σπορ, με πυρά εναντίον του Αυγενάκη σχετικά με τις παρεμβάσεις του στην Ολιστική Μελέτη και για το γιατί δεν πήγε στον εισαγγελέα αναφορικά με όσα είπε για τις απειλές που δέχεται ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

(Το έχουμε σχολιάσει ήδη, αλλά ο  Εγγλέζος που του το είπε... εμπιστευτικά, τι κάνει;)

-Όμως, για την ολιστική μελέτη και την εφαρμογής της στο μοντέλο του «πέρα βρέχει…», δικαιούται να μιλά και να υπεκφεύγει η Ομοσπονδία;

-Κατά τα άλλα θαυμάσαμε και ως ποδηλάτη τον υφυπουργό του αθλητισμού να υποδέχεται το 2022 και τον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας, φωτογραφικά! Αμφιέσεις, μεταμφιέσεις, εμφανίσεις…

-Η διαφορά, ουσιαστικά, σε σχέση με όσα ίσχυαν μέχρι τώρα, για τα κρούσματα στον αθλητισμό, είναι πως ένας ασυμπτωματικός αθλητής στην Ελλάδα, που καταγράφηκε ως κρούσμα Covid-19, θα είναι σε θέση να επιστρέψει στις προπονήσεις μετά από πέντε μέρες καραντίνας και, φυσικά, με αρνητικό PCR τεστ. Ο ίδιος αθλητής θα μπορεί να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς και χωρίς τεστ, αρκεί να περιμένει 11 μέρες και να μην παρουσιάζει συμπτώματα...

-Δεν πάει άλλο… που τραγουδά ο μέγας Βασίλης Παπακωνσταντίνου! Και η Eurogelague, μειώνει τις μέρες της καραντίνας, δεν αναβάλλει, αλλά οι ομάδες θα ψάχνουν παίκτες… στις μικρές αγγελίες!

-Το τραγούδι της «αναβολής» παίζει ακατάπαυστα με τα κρούσματα στα ελληνικά πρωταθλήματα! Τείνει να γίνει ειδικότητα το μέτρημα, στα αθλητικά μέσα ενημέρωσης, ενώ στους παίκτες του στοιχήματος, το παιχνίδι των προβλέψεων, γίνεται σαν slots του καζίνο!

-Η Serie A είναι το πρωτάθλημα με το μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμένων ποδοσφαιριστών, αγγίζοντας το 98%. Λιγότεροι από 30 ποδοσφαιριστές, δεν είναι…

Ο Σανσόνε της Μπολόνια, ένας εξ αυτών, αντέδρασε στο instagram στην πίεση να εμβολιασθεί: «Τα ανθρώπινα δικαιώματα εξαφανίζονται, δεν υπάρχει πλέον η ελευθερία να επιλέξεις».

-Ο κόσμος χτυπιέται και σείεται. Στο Κόπα Άφρικα, οργάνωση ενόπλων αυτονομιστών απειλούν την διοργάνωση, προσπαθώντας να σχηματίσουν ένα αποσχισμένο κράτος με την ονομασία Αμπατζονία. Σύμφωνα με το Reuters έχουν σκοτώσει τουλάχιστον 3.000 ανθρώπους και έχουν αναγκάσει σχεδόν ένα εκατομμύριο να την εγκαταλείψουν.

-Αυτό κι αν είναι περίπτωση ηγεσιών που είναι κλεισμένες στην προσωπική τους γυάλα. Το είδαμε ξανά να συμβαίνει με τον Τζιάνι Ιφαντίνο, ο οποίος μετά την εξαγγελία του για διοργάνωση του Μουντιάλ κάθε δυο χρόνια, πρότεινε να γίνεται και το EURO ανά διετία… Καλά λένε πολλοί, για άγνωστες δεύτερες σκέψεις στο μυαλό τους...

-Η ευρωπαϊκή Super League (ESL) ετοιμάζει την αντεπίθεσή της. Οι «Financial Times» γράφουν ότι, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, που δεν έκαναν πίσω μετά τις απειλές της UEFA, «είναι έτοιμοι να δώσουν νέα πνοή στο πολυσυζητημένο έργο...».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News