Ο Φώτης Καϊμακαμούδης στο neakriti.gr: «Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα»

Αθλητισμός
Ο Φώτης Καϊμακαμούδης στο neakriti.gr: «Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο επιθετικός του ΠΟΑ, Φώτης Καϊμακαμούδης μιλάει για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα αλλά και το μέλλον του.

Είναι από τις “παλιοσειρές” πλέον του ΠΟΑ και βασικός “πυλώνας” για την επίθεση της ομάδας. Ο λόγος για τον Φώτη Καϊμακαμούδη, που μίλησε στη “Ν.Κ.” για όλα τα θέματα των Ατσαλενιωτών.

Αναφέρθηκε στα προβλήματα της ομάδας με τους τραυματισμούς, στον στόχο που έχουν θέσει για το πρωτάθλημα, για το ερχόμενο τοπικό ντέρμπι με τον Γιούχτα αλλά και για το δικό του μέλλον στην ομάδα.

Το σχόλιό σου για τη συνέχεια του πρωταθλήματος;

«Το πρωτάθλημα φέτος είναι πολύ μικρό, οπότε νομίζω πως η διαφορά των βαθμών μεταξύ του πρωταθλητή και της ζώνης σωτηρίας θα είναι πολύ μικρή. Έχουμε ακόμα 10 αγώνες μπροστά μας, τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο υψηλά μπορούμε στον βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα θέλει ενίσχυση με κάποιους σημαντικούς παίκτες, που με το υπάρχον ρόστερ που έχουμε θεωρώ πως θα βοηθήσουν αρκετά ώστε να πάρουμε περισσότερες νίκες».

Ποιος είναι ο στόχος που έχετε θέσει σαν ομάδα;

«Ξεκινήσαμε με στόχο την τριάδα, αλλά λόγω κάποιων ατυχιών, όπως οι τέσσερις τραυματισμοί, αντιμετωπίσαμε αρκετά εμπόδια. Παρ’ όλα αυτά είμαστε 4 βαθμούς μακριά από την 3η θέση. Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να παίρνουμε μόνο νίκες από εδώ και στο εξής και να βρεθούμε ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία».

Η άποψή σου για το ερχόμενο ντέρμπι με τον Γιούχτα;

«Και φέτος, όπως και τις τελευταίες χρονιές, ο Γιούχτας έχει φτιάξει ένα πολύ καλό ρόστερ με έμπειρους παίκτες. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι και γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς».

Πώς βλέπεις το μέλλον σου στην ομάδα;

«Είμαι στον ΠΟΑ περίπου τριάμισι χρόνια και αυτό γιατί είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται από τη διοίκηση, ενώ και το κλίμα της ομάδας είναι το καλύτερο που έχω βιώσει. Προς το παρόν το σίγουρο είναι ότι η ποδοσφαιρική χρονιά μου θα τελειώσει στον ΠΟΑ, αλλά δε γνωρίζω τι θα κάνω του χρόνου, καθώς περιμένω κάποιες επαγγελματικές εξελίξεις που ενδεχομένως να επηρεάσουν τις επιλογές μου. Βέβαια, αν δε συμβεί αυτό, σίγουρα προτεραιότητα για την επιλογή που θα κάνω τον επόμενο χρόνο έχει ο ΠΟΑ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News