Βραβεία ΠΣΑΤ: Βραβεύτηκαν οι Δ.Σιδηρά και Α. Ντουντουνάκη

Αθλητισμός
Βραβεία ΠΣΑΤ: Βραβεύτηκαν οι Δ.Σιδηρά και Α. Ντουντουνάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημαντικές διακρίσεις για της κρητικές αθλήτριες

Σημαντικές ήταν οι διακρίσεις στα βραβεία ΠΣΑΤ για τις κρητικές αθλήτριες Δανάη Σιδηρά και Άννα Ντουντουνάκη καθώς βραβεύτηκαν.

Στην ποδοσφαιρίστρια της ΠΑΕ Εργοτέλης, Δανάη Σιδηρά, η οποία στη διάρκεια του αγώνα Εργοτέλης-ΑΕΚ Μεσολογγίου και ενώ η ομάδα της κέρδιζε 3-2, προτίμησε να τηρήσει το fair play, αντί να «τελειώσει» το παιχνίδι της δόθηκε το βραβείο «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ».

Η Άννα Ντουντουνάκη πήρε το βραβείο για το πρώτο χρυσό μετάλλιο, που κέρδισε σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και για την πολύ μεγάλη εμφάνιση, που συνοδεύτηκε από πανελλήνιο ρεκόρ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο. Αλλά πάνω από όλα, για τα μηνύματα που έστειλε στην ελληνική κοινωνία ότι ένας μεγάλος αθλητής ξέρει να μάχεται μέχρι την τελευταία στιγμή και δεν τα παρατά.

Ο MVP των τελικών και πρωταθλητής του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε πάνω από τον χρυσό Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου και πήρε το δεύτερο βραβείο του ως ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής από τον ΠΣΑΤ.

Αθλήτρια της χρονιάς αναδείχθηκε η Μαρία Σάκκαρη, μετά από μία φανταστική σεζόν, που την έφερε μέχρι και τη θέση Νο6 στην παγκόσμια κατάταξη του τένις γυναικών. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ξεπέρασε στη σχετική ψηφοφορία τις Άννα Ντουντουνάκη και Κατερίνα Στεφανίδη.

Σάρωσε από την πλευρά της, η Εθνική Ελλάδας στο πόλο των ανδρών, αφού πήρε το βραβείο για την καλύτερη ομάδα της χρονιάς, αλλά και το βραβείο για τον προπονητή της χρονιάς, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Θοδωρή Βλάχο να αναδεικνύεται σε κορυφαίο της σεζόν, πάνω από τους Χάρη Παυλίδη και Γιώργο Πομάσκι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News