Επιβλητική νίκη της Κ17 Ηρακλείου

Αθλητισμός
Επιβλητική νίκη της Κ17 Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επικράτησε με το ευρύ 0-4 της αντίστοιχης ομάδας του Ρεθύμνου

Η Κ17 του Ηρακλείου εντυπωσίασε στην πρεμιέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων καθώς επικράτησε με το ευρύ 0-4 της αντίστοιχης ομάδας του Ρεθύμνου, στο γήπεδο των Μισιρίων.

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήρθε στο 8ο λεπτό όταν το Ηράκλειο κέρδισε ένα φάουλ με τον Μαγάκη να εκτελεί απευθείας και τον αντίπαλο γκολκίπερ να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια! Στο 12 το Ρέθυμνο έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν μετά από λάθος της άμυνας ο Τζαμτζίου από πλεονεκτική θέση και με τον τερματοφύλακα σχεδόν εξουδετερωμένο έστειλε τη μπάλα άουτ!

Το Ηράκλειο από εκείνο το σημείο και μετά ανέβασε στροφές και στο 21ο λεπτό κατάφερε να πάρει το προβάδισμα! Συγκεκριμένα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μαγάκη ο Βλαχάκης έπιασε μία κεφαλιά και στην συνέχεια ο Κουρουγκιαβούρης με δεύτερη κεφαλιά νίκησε το γκολκίπερ για το 0-1.

Στο 33΄ μάλιστα το Ηράκλειο είχε καλή στιγμή για να διπλασιάσει τα τέρματά του όταν ο Μαγάκης έκλεψε τη μπάλα ωστόσο ο τερματοφύλακας απέκρουσε το πλασέ που επιχείρησε!

Στο 37΄ ωστόσο το Ηράκλειο κατάφερε να φτάσει και σε δεύτερο γκολ όταν ο Ντάγια έκανε εξαιρετική κάθετη και ο Γωνιανάκης με ωραίο τελείωμα έκανε το 0-2 το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου!

Στο δεύτερο μέρος το Ηράκλειο είχε στα πρώτα λεπτά δύο καλές στιγμές με τον Ντίσα χωρίς ωστόσο να καταφέρει να σημειώσει κάποιο γκολ και το 0-2 παρέμενε, χωρίς παράλληλα να απειληθεί στα μετόπισθεν!

Ο χρόνος κυλούσε με το 0-2 να παραμένει μέχρι το 72ο λεπτό όταν και το Ηράκλειο κατάφερε να φτάσει σε ένα ακόμα γκολ! Σε εκείνο το σημείο ο Κουρουγκιαβούρης έκανε μία εξαιρετική σέντρα από τα δεξιά, ο Ντίσα έπιασε μία τρομερή κεφαλιά στην κίνηση, νίκησε τον γκολκίπερ και έγραψε το 0-3!

ΤοΗράκλειο ωστόσο δεν έμεινε εκεί καθώς στο 82ο λεπτό έφτασε σε ένα ακόμα τέρμα, όταν μετά από ενέργεια και παράλληλη πάσα του Γκιουλμιχάλη ο Σεβδαλής έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-4 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της ομάδας του Γιάννη Χατζησεβαστού!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρέθυμνο: Ροβιάς, Αντουράκης, Καπετανάκης, Καραμπατζάκης, Πετράκης,  Τραϊτοράκης(56΄ Χύσκο), Χαραλαμπάκης(68΄ Τζουγανάκης), Ποθουλάκης(46΄ Κανακάι) , Πεκίνι, Τζαμτζίου, Πρότσκα(46΄ Αλεξάκης)

Ηράκλειο: Χαλκιαδάκης ,Κουρουγκιαβούρης(80′ Κρασανάκης), Ζηδιανάκης, Πουλιανάκης(80΄ Βασιλάκης), Βλαχάκης, Γωνιανάκης, Ξημεράκης(75΄ Γκιουλμιχάλης), Μαγάκης(46΄ Πακιουφάκης), Ντίσα, Ντάγια, Σφυριδάκης(59΄ Σεβδαλής)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News