Μικτές ΕΠΣΗ: Νίκη για την Κ15 του Ηρακλείου

Αθλητισμός
Μικτές ΕΠΣΗ: Νίκη για την Κ15 του Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με δύο γκολ του Καλλέργη και ένα του Κωνσταντακόπουλο, επικράτησαν με 0-3 στην αντίστοιχης ομάδας του Ρεθύμνου

Με τον Καλλέργη να σημειώνει δύο γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο και τον Κωνσταντακόπουλο στο φινάλε, η Κ15 του Ηρακλείου επικράτησε 0-3 της αντίστοιχης ομάδας του Ρεθύμνου στο γήπεδο Μισιριών για την πρεμιέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων.

Το Ρέθυμνο μπήκε καλύτερα, δημιούργησε ευκαιρίες, αρχικά στο 3’ με σουτ του Γρηγοράκη που πέρασε άουτ και στη συνέχεια με εκτέλεση φάουλ του Βαρούχα στο 8’ που πέρασε επίσης άουτ. Στο 11’ νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Μακρυπόδη να αστοχεί.

Το Ηράκλειο, μετά το 14’ άρχισε να βρίσκει τα πατήματά του, απείλησε με τον Τσαγκαράκη και ένα λεπτό αργότερα, κατάφερε να ανοίξει και το σκορ με τον Καλλέργη να σουτάρει δυνατά από διαγώνια θέση μέσα από τη περιοχή, «νικώντας» τον Χαραλαμπάκη και κάνοντας το 0-1.

Στη συνέχεια, το Ρέθυμνο αποσυντονίστηκε πλήρως, το Ηράκλειο πήρε τα «ηνία» και δημιούργησε και νέες ευκαιρίες με τον Χότζα με φάουλ, όμως ο Χαραλαμπάκης μάζεψε με σχετική ευκολία και στο 21’, νέα προσπάθεια του Χότζα, η μπάλα όμως πέρασε ελάχιστα άουτ και ένα λεπτό αργότερα ο Βιδάκης σούταρε έξω από τη περιοχή, όμως ο Χαραλαμπάκης απέκρουσε εκ νέου σε κόρνερ.

Στην επανάληψη το Ρέθυμνο ήταν αυτό που μπήκε και πάλι δυνατά, έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης με κυριότερο εκφραστή του τον Μακρυπόδη, το οποίο θα του έδινε ελπίδες διεκδίκησης της νίκης.

Όπως στο πρώτος μέρος, έτσι και στο δεύτερο, το Ηράκλειο κατάφερε να σημειώσει και δεύτερο γκολ, κόντρα στη ροή του αγώνα, κάνοντας το 0-2 με τον Καλλέργη και πάλι, αυτή τη φορά με στατική φάση στο 61’, δίνοντας σαφέστατο προβάδισμα στην ομάδα του Λευτέρη Αθανασάκη.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, το Ηράκλειο ήταν «αγκαλιά» με τη νίκη και το Ρέθυμνο έψαχνε αντίδραση στα δύο γκολ του Καλλέργη, με τον Κωνσταντακόπουλο όμως στο 78’ με απίθανο μακρινό σουτ, να διαμορφώνει το 0-3 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρέθυμνο (Μουρτζανός Φίλιππος) : Χαραλαμπάκης, Βαρούχας Θ.(25′ Παπαδάκης Μ.), Εσπιαλίδης, Σκουλουφιανάκης, Κεμπάι, Ανδρεαδάκης, Γρηγοράκης, Βαρούχας Α.(72′ Παπαδάκης Σ.), Μακρυπόδης, Χύσκο, Πολυμίλης(54′ Στριλιγγάς)

Ηράκλειο (Αθανασάκης Λευτέρης): Μπουστζιόκα, Σχοινάκης(29′ Γαλανάκης), Κουμάκης, Αδαμάκης(71′ Τζιράκης), Λυγεράκης, Μαυρογιαννάκης(52′ Παναγιωτάκης), Φθενάκης(71′ Χαραλαμπάκης)), Βιδάκης(52′ Κωνσταντακόπουλος), Τσαγκαράκης, Χότζα, Καλλέργης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News