Ο Μηνάς Χαλκιαδάκης στο neakriti.gr: «Στόχος μας η παραμονή»

Αθλητισμός
Ο Μηνάς Χαλκιαδάκης στο neakriti.gr: «Στόχος μας η παραμονή»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ποδοσφαιριστής του Ηροδότου, Μηνάς Χαλκιαδάκης μίλησε στο neakriti.gr για την πορεία του Ηροδότου αλλά και για τον ερχόμενο αγώνα στην φυσική τους έδρα.

Ο Ηρόδοτος, αν και ήταν καλύτερος στο παιχνίδι με την Ρόδο δεν κατάφερε να σκοράρει και ηττήθηκε. Αυτή η 3η συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Γιάννη Τάτση.

Ο ποδοσφαιριστής του Ηροδότου, Μηνάς Χαλκιαδάκης μίλησε στo neakriti.gr για το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με την Ρόδο, για τον στόχο της ομάδας μετά τα αρνητικά σερί που έχει, για το κρητικό ντέρμπι με την Επισκοπή αλλά και για την επιστροφή της ομάδας στη φυσική της έδρας.

Για το παιχνίδι με την Ρόδο και την εικόνα της ομάδας;

«Για μια ακόμη φορά παρουσιάσαμε ένα πολύ θετικό πρόσωπο σίγουρα είμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο μας και πιο απειλητικοί. Είχαμε τον κύριο λόγο αλλά για μια ακόμη φορά μας έλειψε το γκολ που θα μας βάλει μπροστά στο σκορ η άποψη μου είναι πως όλο αυτό θα γυρίσει κάποια στιγμή.»

Για τον στόχο της ομάδας μετά τα αρνητικά σερί;

«Ο στόχος πρώτα από όλα είναι να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και να μην τα παρατάμε ποτέ πάρα τις δυσκολίες που έχει το πρωτάθλημα της Super

League 2. Αγωνιστικά τώρα σίγουρα θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία και αυτό θα προσπαθήσουμε μην ξεχνάμε ότι έχει ακόμη 1μιση γύρο πρωταθλήματος.»

Για το επόμενο παιχνίδι με την Επισκοπή και την επιστροφή της ομάδας στην φυσική της έδρας;

«Περιμένουμε πως και πως να αγωνιστούμε στην έδρας μας και όταν εννοώ έδρα εννοώ στο γήπεδο μας στην Νέα Αλικαρνασσό. Θέλουμε τους 3 βαθμούς ώστε να αφήσουμε πίσω τα άσχημα αποτελέσματα και να κάνουμε μια νέα αρχή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News